back to top

SAJAM ZAPOŠLJAVANJA MLADIH – Udruženje mreža za izgradnju mira

Caritas Bosne i Hercegovine u okviru projekta EU potpora zapošljivosti i mogućnostima zapošljavanja mladih u prekograničnom području – Your Job,

Vas poziva da pribilježite datum i pridružite nam se!

SAJAM ZAPOŠLJAVANJA MLADIH

u okviru IPA prekograničnog programa u BiH i Crne Gore

MOSTAR, 24.05.2024.

Sajam organizira Caritas Bosne i Hercegovine, u partnerstvu s Udruženjem za razvoj kompetencija „S.K.I.L.L.S.“, Fondacijom Biznis start centar Bar, Caritasom Barske nadbiskupije i Fondacijom Mozaik, u okviru projekta EU potpora zapošljivosti i mogućnostima zapošljavanja mladih u prekograničnom području – Your Job, a kojeg financira Europska unija kroz IPA II program prekogranične suradnje BiH-Crna Gora. Ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku mladima da se povežu s poslodavcima, steknu korisne informacije i pronađu zaposlenje.

Datum: 24. svibnja 2024. godine

Vrijeme: 11:00 – 14:00 sati

Lokacija: Mostar (Intera – Tehnološki park, Bišće polje bb, Mostar 88000)

Organizator: Caritas BiH s partnerima, u okviru projekta YourJob kojeg financira Europska unija kroz IPA II program prekogranične suradnje BiH-Crna Gora

Sredstva: Sve troškove snosi organizator zahvaljujući financijskoj potpori EU.

Prijevoz: Za sudionike iz Crne Gore, Sarajeva i Banja Luke će biti organiziran prijevoz

Sajam će obuhvatiti veliki broj izlagača i posjetitelja, a osnovni cilj je pružiti relevantne informacije o mogućnostima za mlade te podići svijesti javnosti o problemu zapošljavanja mladih. Nakon svečanog otvorenja i izložbenog dijela Sajma, organizirat će se radionice i predavanja na kojima će biti predstavljeni novi pristupi integracije mladih na tržite rada te konkretne i praktične ideje i rješenja koja mogu pomoći mladima u potrazi za prvim ili novim zaposlenjem.

Bez obzira jeste li mlada osoba koja je u potrazi za prvim ili novim zaposlenjem, tvrtka, organizacija ili institucija koja pruža potporu zapošljavanju mladih – Pridružite nam se!

Budite dio ovog inspirativnog događaja i doprinesite zajedničkom cilju – stvaranju bolje budućnosti za mlade!

PRIJAVA ZA SUDIONIKE                               PRIJAVA ZA IZLAGAČE

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima