back to top

SANDRA AFRIKA O ŽENI MILETA KITIĆA: Čudna je ženska sujeta

Pjevačica Sandra Afrika nedavno je bila na jednom veselju sa Miletom Kitićem, sa kojim je svojevremeno započela estradnu karijeru.

– Da, to je bila jedna proslava, jedna svadba je u pitanju. Bili smo zajedno tu, ja sam došla prva, pa onda on. Javili smo se jedno drugom normalno, to je bio muzički sto, bilo je tu pjevača, bila je i Selma tu – kazala je Sandra.

– To je bilo to, nismo razgovarali, ništa tome slično, javili smo se samo jedno drugom, to je to. Javljamo se i na aerodromu kad se sretnemo, evo i sad smo isto – istakla je ona.

Sandra je, inače, prije nekoliko nedjelja oplela po njegovoj ženi Marti Savić.

– Vidjelo se da je Marta bila mnogo ljubomorna na mene. Odnosno, nije dok me nije vidjela uživo kako izgledam, da sam dobra riba! Do tada je govorila: “Neka ide Sandra sa Miletom na nastupe”, jer je znala da će on kući da donosi više love. Govorila mi je: “Ljubavi, srećo”, a onda, kada me je vidjela, promijenila je ploču. Što li se istripovala, to ne znam, ali kapiram da je možda pomislila da sam prijetnja. Čudna stvar je ženska sujeta, očigledno je i to bilo posrijedi. Poslije, kad sam otišla, fokusirala sam se na to da sama napravim karijeru i počela sam da pjevam i pravim hitove. Marta je mnogo godina na estradi, ali ja slabo znam njene pjesme. Ona nema neke hitove, trebalo bi više da se bavi karijerom, ali vidim da je otišla iz zemlje i da se posvetila nekim drugim stvarima. Nemam ništa protiv žene, ali je očigledno da ne može očima da me gleda. Ima 20 albuma, a nigdje hita – rekla je tad Sandra za Telegraf.

SANDRA AFRIKA O ŽENI MILETA KITIĆA: Čudna je ženska sujeta Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima