back to top

SANDRA AFRIKA U ŠEMI SA ZAUZETIM KOŠARKAŠEM: Tajno se viđaju

Sandra Afrika, oduvijek je vodila buran ljubavni život. Na listi njenih izbora bilo je oženjenih, muzičara, fudbalera, menadžera, a sad je prešla na košarkaša. I to šest godina mlađeg.

Pjevačica je trenutno u šemi, ni manje ni više, nego s Nikolom Milutinovim. Kako srbijanski mediji otkrivaju, njih dvoje se tajno viđaju i čuju jer je sportista u stabilnoj vezi. Detalje je ispričao njegov prijatelj kojem se košarkaš povjerio.

-Traje to mjesec dana. Trenutno su u dopisivanju i tajnom viđanju. Ma, Nikola je odlijepio, a i ona. Dogovaraju se da, kada se on vrati sa Svjetskog prvenstva, Sandra dođe kod njega u Atinu. Pjevala mu je sad na proslavi u julu, tada smo vidjeli da su sijevnule varnice. Ne mogu da vam otkrivam detalje s proslave, ali svi su vidjeli kako je to zanimljivo poručivanje pjesama bilo, a naročito čašćavanje. Od tada su u kontaktu, a on je bio u Crnoj Gori jer Afrika tamo pjeva. Mogli ste da ga uslikate na nastupu – rekao je kroz osmijeh Nikolin prijatelj.

Prijatelj košarkaša Olimpijakosa i reprezentacije Srbije, koji krajem avgusta igra na Svjetskom prvenstvu, kaže da njemu ne smeta razlika u godinama.

-Ne zanimaju njega godine. To možda ona lovi mlađe jer ipak je u četvrtoj deceniji, a njemu ne smeta što je starija. Sad ima elan da igra bolje na prvenstvu jer ga ona “radi” i baš mu se sviđa. A i on njoj – poručio je izvor.

Pjevačicin ljubavni život veoma je buran i o tome se često pisalo, više nego o njenim poslovnim uspjesima. Godinama je bila u vezi sa Aleksandrom Moskoljevićem Mikišom, koji joj je i menadžer od početka muzičke karijere.

(Express/Kurir)

BONUS VIDEO

View this post on Instagram

A post shared by Express (@express.ba)

SANDRA AFRIKA U ŠEMI SA ZAUZETIM KOŠARKAŠEM: Tajno se viđaju Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima