back to top

Siner: Još ne mogu da se poredim sa Đokovićem

Italijanski Teniser je i dalje skromna osoba zbog čega, na kraju krajeva, i obiluje tolikim prstalicama.

U prilgo tome ide i odgovor na pitanje novinara pred početak madridskog Mastersa na kojem će Siner biti prvi nosilac u odsustvu Novaka Đokovića.

“Nije lako odgovoriti na ovo pitanje. Uvijek se fokusiramo na sadašnjicu i to je ponekad dobro, ali ponekad nije. Mislim da još ne mogu da se poredim sa Novakom Đokovićem, zbog svega što je postigao. Imam najveći mogući respekt za njega. Baš i kao za Karlosa Alkarasa koji je do sada više osvojio nego ja. Želim samo da igram moj Tenis, da budem u stanju da pružim najbolje i da vidim šta mogu da postignem”, rekao je Siner.

Osvojio je Australian open, ali grend slemovi nisu glavni cilj u nastavku sezone.

“Naravno da su Olimpijske igre moj najvažniji cilj u ovoj godini. Nisam mogao da igram prošle i sada sam veoma srećan što ću biti na jednom takmičenju na kome će biti toliko sportista. Vidjeću kako treniraju, kako razmišljaju. Prije toga ću igrati i u Rimu, i to je mnogo lijepo takmičenje, pogotovo za mene jer sam Italijan. Ne želim da se opterećujem očekivanjima, znam da sam u stanju da napredujem i moram to i da uradim ako želim da još pobjeđujem”, zaključio je Siner, pišu Tenis/Siner-Jos-ne-mogu-da-se-poredim-sa-Djokovicem/830683″ target=”_blank” rel=”noopener”>nezavisne.

Tenis/992046-siner-jos-ne-mogu-da-se-poredim-sa-djokovicem”>www.haber.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima