back to top

SKANDAL NA MOMAČKOJ VEČERI: Darku Laziću uletjele striptizete

Pjevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina napravili su zajedničko momačko i djevojačko veče u jednoj vikendici, a zvanice su ostale u šoku kad su striptizete prišle da mu miješaju u krilu!

Katarina se prvo složila s tim da djevojke dođu da zabavljaju Darka, ali kad je vidjela da su otišle predaleko, morala je da se umiješa.

– Darko i Kaća su riješili da naprave ovakav tip žurke jer imaju mnogo zajedničkih prijatelja. Plan je bio da sve bude dozvoljeno te večeri, ali da se ne ode predaleko s obzirom na to da su se svi zapili. Darko i Kaća su znali kakav je plan večeri, ali je bilo iznenađenja koja su priredili prijatelji. Dare nije znao da su mu brat Dragan i drugari doveli striptizete, pa zamalo nije nastao haos zbog Kaćine reakcije – priča na početku izvor blizak pjevaču i dalje otkriva da se Darko oduševio kad je vidio djevojke u seksi kostimima:

– Te žene su ušle obučene kao zečice, pa je Darko odmah skočio. Uzele su stolicu, povukle su ga da sjedne i onda je krenuo haos! Miješale su mu u krilu, a kad je jedna počela da ga liže po vratu, Katarina je skočila, prišla i rekla da nema pipkanja. Darko se našalio da otkazuje svadbu s Kaćom, ali se ona smijala i rekla da sad nema nazad. Kasnije je i ona dobila muški striptiz, a imala je dres-kod s drugaricama, koji su sve planirale nedjeljama ranije. Poslije toga svi su poskakali u bazen, ma ludilo je bilo.

Par je tražio da se ništa s ovog događaja ne postavlja na društvene mreže jer je ipak žurka pred svadbu.

– Darko je angažovao fotografa koji je pravio slike za porodični album, pa je zamolio goste da ne pretjeruju s postavljanjem snimaka na društvene mreže. Tu je bilo ljudi iz Kaćine porodice, a ona ne voli mnogo da se eksponira – priča izvor.

skandal na momačkoj večeri: darku laziću uletjele striptizete

– Vidjet ćete šta spremam za svadbu! Ovo je bilo zagrijavanje, neću mnogo da pričam jer je ipak bilo zatvoreno za javnost, ali mogu da kažem da je bio lud provod. Valjda je to normalno za djevojačko i momačko veče – poručio je pjevač.

Proslavi su prisustvovale i brojne kolege, između ostalih, i Darkova kuma Andreana Čekić, koja je otpjevala blok pjesama.

(Express/Espreso)

SKANDAL NA MOMAČKOJ VEČERI: Darku Laziću uletjele striptizete Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima