back to top

Škorpion, Rak i Bik u studenom 2023. bit će uvučeni u pakleni vrtlog kaosa i izazova

škorpion, rak i bik u studenom 2023. bit će uvučeni u pakleni vrtlog kaosa i izazova

Astrolozi predviđaju da će studeni 2023. biti vrlo izazovan kada je u pitanju komunikacija s najdražima, no spomenuli su i tri znaka Zodijaka kojima će sljedeći mjesec biti posebno teško.

Predstojeće razdoblje za njih će biti vrlo teško i izazovno. Astrolozi tvrde da će biti problema u svakodnevnom životu i komunikaciji sa svim bliskim ljudima, ali da će ovim horoskopskim znakovima ipak najteže pasti.

Ova tri horoskopska znaka doživjet će pravi kaos.

Škorpioni

Savjetuje im se da slušaju svoju intuiciju i pokušaju ne reagirati burno. Slijedi im izazovno razdoblje, a sve će biti na kušnji.

Savjetuje im se veliki oprez jer postoji mogućnost da naprave životnu pogrešku. Ponekad i vaša intuicija može pogriješiti.

Rak

Rakovima se savjetuje oprez u ljubavnim i obiteljskim odnosima. Svaka iole grublja riječ može izazvati lavinu ludila i svađa. Niste od onih koji uskaču u sukobe, ali ovog mjeseca bit ćete prozvani.

Ako ne možete podnijeti pritisak, a bit će jak, nemojte sve držati u sebi. Ostavi svoj glas i neka bude kako bude. Vaše zdravlje i psiha su na prvom mjestu i neprocjenjivi su!

Bik

Bikovi se osjećaju kao da nose tonu na svojim leđima. I tako je to! Jaki ste i možete izdržati puno, ali treba vam i odmor.

Budite smireni i čvrsti do kraja mjeseca, a do tada će doći do promjena na poslu, u obitelji i ljubavnim odnosima. Kavez ti se stvarno trese, ali od 25. sve ide na bolje. Budite uporni i mudri kao što jeste.

Izvor: Najženstveniji

Što čeka vaš znak od 43. do 63. godine – neki tek počinju živjeti, a druge čeka samoća


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima