back to top

Šok intervju Darka Lazića o porocima i BIVŠIM ŽENAMA “Najsrećniji bih bio kada bi Marina našla svoju sreću”

Folker Darko Lazić progovorio je o svojim porocima, kao i odnosu sa bivšim partnerkama sa kojima ima djecu.

Darko Lazić priznao je da je konzumirao nedozvoljene supstance.

 Probao sam samo kokain – rekao je Darko i nastavio:

– To su te neke godine... Kada uđeš mlad u cijelu ovu mašineriju i pun si para, zarađuješ. Svi te tapšu po ramenu, pa idemo izlasci, pa idemo društvo… Osoba koja zaradi puno para u mladim godinama i koja postane popularna, slavna, koja kaže da ga slava nije pukla u glavu, to je takva jedna velika laž. Mene je pukla i te kako u glavu. Znači bukvalno misliš da je cijeli svijet tvoj, idemo, ja sam najbitniji, svuda su ti vrata otvorena. Tapšu te po ramenima, sve može. Hoćeš auto-može, koje hoćeš. Evo ti na odloženo plaćanje, daćeš kad budeš imao. Hoćeš ovaj motor-može i to, evo ti na odloženo plaćanje. I ti onda upadneš u dugove u ozbiljan problem kada vidiš da to nije tako – rekao ja pjevač.

Darko je jedno vrijeme imao problem i sa dugovima.

 Ja sam čist! Mogu sada lijepo da se krećem svuda. Ne može niko više da kaže da mu nešto dugujem. I zelenašima i svima, sve sam vratio – iskren je Darko.

Pjevač je onda progovorio o Ani Sević sa kojom ima kćerku Lorenu i Marini Gagić koja mu je rodila sina Alekseja.

– Ana je bila moja prva, ozbiljna veza. Imamo dijete, naravno da je bilo ljubavi. Ana i ja sada imamo jako dobar odnos, sve je došlo na svoje. Bili smo premladi, prvenstveno ja. U našem odnosu su krenule trzavice kad se lanac pokidao, kad sam krenuo da ludujem…Oboje smo krivi, jer smo nezrelo ušli u sve to. Ali hvala milom Bogu, imamo sjajno dijete koja je genije. Sa Anom sam stvarno u nikad boljim odnosima. Bukvalno kao brat i sestra. I sa njenim suprugom Danijelom sam u odličnim odnosima. On je super čovjek. Moje dijete živi sa njima, on moje dijete gleda kao svoje. To je jedan potpuno zdrav odnos – rekao je Lazić.

Darko se onda osvrnuo i na drugu bivšu ženu Marinu, prenosi Republika.

 Funkcionišemo, komuniciramo, sve što je vezano za Alekseja. Marina ima svoj život, ja svoj. Trebalo bi da prođe još par godina da bi se to sve lijepo uklopilo i smatram da će tako i biti. Znaš kako, Ana je i ozbiljnija i sa godinama. Strpljen-spašen. I to će doći na svoje. Najsrećniji bih bio kada bi Marina našla svoju sreću. Drage volje bih Marini pjevao na svadbi – rekao je pjevač.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima