back to top

ŠOK! SENIDU ŠAMARALI ISPRED KLUBA! Zabranili joj da pjeva, a napadača dobro poznaje! 

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, nedavno je išamarana ispred jednog popularnog kluba u Austriji, gdje je trebalo da održi nastup! Kako se saznaje od dobro obaviještenog izvora s lica mjesta, koji je i prisustvovao incidentu, slovenačka zvijezda je pred izlazak na binu izvedena napolje kako bi porazgovarala s ljudima koji su je čekali da bi riješili probleme koje imaju odranije.

– Senidah je došla na vrijeme i sjela u bekstejdž. Ništa nije ukazivalo na to da će se te noći desiti skandal. Možda pola sata prije nego što je trebalo da počne da pjeva, do ulaza u klub je došao jedan luksuzni automobil s bosanskim tablicama. Jedan čovjek iz tog auta je otišao do ulaza u bekstejdž i pozvao je da odmah izađe. Ona je to uradila i rekla ostalima da se vraća brzo, čim završi razgovor. Kad je izašla, taj čovjek ju je ošamario. Senidah se toliko zbunila da nije mogla ni da reaguje. Počeo je da viče na nju da se pravi mnogo pametna i da dobro zna da ima zabranu da pjeva. Pokušavala je nešto da mu objasni, ali nije mogla da dođe do riječi. Dva, tri puta ju je baš jako išamarao. Taj lik joj je rekao da joj je ovo posljednje upozorenje i da odmah ode da kaže gazdama kluba, koji su s naših prostora, da neće moći da pjeva to veče i da joj nije dobro. To je i uradila, a zatim je preplašena s njim otišla u auto – istakao je sagovornik Pinka, a zatim nam je objasnio da je pjevačica poslije nekoliko dana kontaktirala s ljudima iz kluba i vratila im kaparu, ali i zbog čega je u stvari i nastao problem:

– Senidah je bez znanja tih ljudi na svoju ruku ugovorila taj nastup u Austriji. Oni su saznali za to i odmah su napravili haos. Austrija je puna naših ljudi, svi su povezani i teško da bilo šta tu može da se sakrije. Mnogi od njih žive u ovoj zemlji i dovoljan je samo poziv da neko dođe i na svoj način riješi problem. Pošto je dio novca uzela unaprijed, poslije nekoliko dana je vratila novac i još jednom se izvinila zbog toga što su zbog nje doživjeli neprijatnost kod gostiju koji su to veče došli da je slušaju. Obećala je i da će prvom prilikom opet doći u taj klub i popraviti situaciju. To veče je umjesto nje muziku puštao di-džej, a razočaranoj publici su rekli da je Senidi iznenada pozlilo i da ne može da se pojavi na bini – završio je sagovornik Pinka.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima