back to top

Spakovala skupocjen kofer: Evo koliko je Meghan Markle ‘spiskala’ na outfite koje je nosila u Nigeriji

spakovala skupocjen kofer: evo koliko je meghan markle ‘spiskala’ na outfite koje je nosila u nigeriji

Meghan Markle u Nigeriji je pokazala niz sjajnih outfita, a većinu odjevnih kombinacija koje je nosila već smo imali prilike ranije vidjeti. Na putovanje je spakirala vrlo vrijedne komade, a posebno se ističe skupocjeni Cartier sat.

Još jedanom je pokazala da estetiku tihog luksuza ima u malom prstu, no tihi luksuz ima svoju cijenu…

Iako je njen cilj i odjećom se približiti javnosti noseći komade prihvatljive cijene, ovaj put trodnevno putovanje pokazalo je da je Markle spakirala kofer pun skupocjenih komada.

Iako je posjeta u Nigeriju trebala biti usmjerena na dobrotvorne svrhe i sportski duh, kao i obično, izgled vojvotkinje Meghan također je izazvao veliku pažnju. Triput u danu mijenjala je outfite, pa se čini da je sadržaj kofera vrijedan više od 100.000 eura. Sitnica, zar ne?

spakovala skupocjen kofer: evo koliko je meghan markle ‘spiskala’ na outfite koje je nosila u nigeriji

Najskuplja haljina koju je nosila tokom putovanja bila je žuta haljina s potpisom Caroline Herrere koja košta čak 3.685 eura, a uz prekrasnu je haljinu uklopila i Cartier nakit. Cijena Cartier narukvice koju je nosila je oko 5818 eura, a pažnju su privukle i viseće naušnice vrijedne 3.000 eura s potpisom američke dizajnerice nakita Jen Meyer.

Najskuplji modni dodatak koji je nosila je njen voljeni Cartier ručni sat koji vrijedi više od 24.000 eura.

Od svih luksuznih brendova koje je birala, vrijedi istači kako je više komada Meghan već nosila u nekim prilikama. Primjerice, dugačku žutu haljinu nosila je za Archiejev prvi rođendan, ali i za objavu druge trudnoće.

Također, Meghan je u Nigeriji pokazala i već poznatu ljubav prema Aquazzura cipelama pa je nekoliko puta obula nude sandale italijanskog luksuznog brenda.

The post Spakovala skupocjen kofer: Evo koliko je Meghan Markle ‘spiskala’ na outfite koje je nosila u Nigeriji appeared first on Azra Magazin.

azra.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima