Sramno oglašavanje Zvezde Granda nakon što je usmrtio pješaka 

Bivši takmičar “Zvezda Granda” Mahir Petrović, koji je osumnjičen da je 31. jula 2023. u Gornjem Vakufu – Uskoplju, “audijem” usmrtio pješaka Jozu B. i pobjegao s mjesta nesreće, neće biti pritvoren, te će se zajedno s ocem Irfanom, koji mu je pomogao u uklanjanju tragova, braniti sa slobode, nedavno je potvrđeno medijima iz Tužilaštva Srednje-bosanskog kantona.

Ipak, pjevač u međuvremenu nije odustajao od nastupa, niti promocije istih na društvenim mrežama, a ovih dana se prvi put oglasio na svom privatnom Fejsbuk nalogu i otkrio svoju stranu priče. On tvrdi, da je mislio da je udario psa, a ne čovjeka.

-Na putu kod “Binga” odjednom je nešto udarilo, ja nisam vidio nikoga, niti sam šta vidio na putu. Moje kolege su rekle da vozim, da je bio pas na putu. Išao sam trećom brzinom, nekih 70-80 km na sat. Ja da sam vidio da je čovjek na putu, ja ne bih bježao nikako. Od tog dana sam smršao 20 kilograma. Na tabletama sam za smirenje svaki dan, poludio bih da ih ne pijem – tvrdi Petrović.

Nakon udara, Mahir je priznao da ga je uhvatila panika.

Sramno oglašavanje Zvezde Granda nakon što je usmrtio pješaka 

-Udaljili smo se s mjesta nesreće i skrenuo sam ponovo u svoje selo. Kada sam došao kući, uzeo sam bratov auto i otišao da vidim šta sam udario. Tada sam plakao, a kolege su mi govorile da nije čovjek. Kada smo ponovo došli na mjesto nesreće, vidio sam policiju i trake po putu. Tu sam se prepao i nisam znao šta da radim, to je strah koji se ne može opisati. Ovim putem želim da porodici Batinić izrazim saučešće. Nisam poznavao čovjeka, pokojnog Jozu B., ali mi je žao, pola mene je otislo s tim čovjekom – naveo je pjevač i dodao:

-Kako sam kasnije vidio, pokojni Jozo B. se kretao po sred puta, ali ljudi, je li to od Boga ili ne znam, ali stvarno nisam ništa vidio. Da sam vidio, skrenuo bih u banderu, pa bih se sav polomio. Iskreno, žao mi je čovjeka i njegove porodice. Teško je, razumijem sve. Vjerujte, da je pola mene umrlo s tim čovjekom. Nažalost, Jozu ne možemo vratiti, ali bih želio da se vidim s njegovom porodicom. Žao mi je čovjeka, mene moja duša boli i ne bih volio da se bilo ko nađe u ovakvoj situaciji – napisao je Petrović na svom Fejsbuku.

Sramno oglašavanje Zvezde Granda nakon što je usmrtio pješaka  Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima