back to top

Sreća je 1. travnja pokucala na vrata 3 znaka i do svibnja će jahati na ludom valu sudbine

Mjesečni horoskop za travanj 2024. donosi sreću mnogim horoskopskim znakovima, no travanj i svibanj bit će najbolji za sva tri Zodijaka.

Astrološki stručnjaci tvrde da će za svoj dosadašnji trud dobiti nagrade. Razdoblje obilja stiže s vodenim znakovima – Rakovima, Škorpionima i Ribama.

Evo detaljne astro prognoze za ova tri horoskopska znaka.

Rak

Travanj 2024. obećava da će biti mjesec pun romantike i dubokih veza. Povoljna energija natjerat će vas da se posvetite obitelji iz koje ćete dobiti dobre vijesti. Komunikacija i razumijevanje bit će važni u vašoj ljubavnoj vezi.

Financijski dobici obećavaju, posebno u svibnju, kada ćete imati neočekivane prilike za financijski rast, bilo kroz ulaganja ili povećanjem prihoda od posla kojim se bavite.

Ovo je idealno vrijeme da slijedite svoje strasti i postignete svoje profesionalne ciljeve. Isticat ćete se svojom kreativnošću i ustrajnošću. Raspoloženje će vam biti odlično ovog proljeća jer vas horoskop nagrađuje za sav trud koji ste uložili posljednjih godina.

Škorpion

Intenzivna energija u travnju i svibnju 2024. učinit će vas privlačnima, bit ćete istinski magnetski za potencijalne partnere ili za sadašnjeg partnera. Ako ste u vezi, pogotovo tijekom svibnja, možete očekivati ​​više strasti nego inače.

Što se tiče karijere i novca, preporučljivo je biti oprezan kada se ukaže prilika za razvoj. Vaše šanse za uspjeh mogu doći iz bilo kojeg smjera, a zvijezde će ih postaviti pred vas baš kad se najmanje nadate. Čak i ako to znači izaći iz svoje zone komfora, učinite to s puno samopouzdanja jer predodređeno vam je iznimno uspješno proljeće.

Obilje dolazi i na duhovnom planu, gdje ćete doživjeti duboki unutarnji mir.

Riba

Energiju ćete dobiti od ljudi oko sebe. Povoljno je razdoblje za upoznavanje srodne duše, ako ste slobodni ili za učvršćivanje trenutne veze. Pripremite se za romansu i njegovanje jakih emocionalnih veza. Što se tiče vaše karijere, osjetit ćete val inspiracije.

Ako je vaš posao povezan s umjetnošću ili zahtijeva vašu kreativnost, zablistat ćete. Također, horoskop vas podržava ako želite promijeniti posao, posebno krajem travnja i početkom svibnja. Preporuča se da ovo proljeće stupite u kontakt sa svojim potrebama.

Odgovor na mnoga pitanja koja si stalno postavljate krije se u vašoj duši. Aktivnosti poput meditacije, joge ili hodanja pomoći će vam da postignete unutarnji mir.

Izvor: Story.hr

Pomrčina Sunca 8. travnja izazvat će snažne potrese, a val velikih promjena potopit će sve Zodijake


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima