back to top

Stanija Dobrojević izgubila bebu u petoj sedmici trudnoće: Potvrda stigla s klinike?

Stanija Dobrojević (38) navodno je izgubila bebu u petoj sedmici trudnoće.

Bivša učesnica “Zadruge” je sa vjerenikom radila na potomstvu, a vijest da će kroz sedam mjeseci postati roditelji posebno ih je obradovala. Nažalost, njihova sreća nije potrajala, piše Telegraf.

– Stanija je bila u petoj sedmici trudnoće. Prije nego što su došli iz Amerike u Srbiju, saznali su za radosnu vijest i bili su presretni! Plakali su, radovali se, smišljali imena za djevojčicu i dječaka. Jedva su čekali da dođu ovdje i okupe porodicu i prijatelje da s njima proslave. Međutim, umjesto slavlja, dočekala ih je tuga, jer je Stanija izgubila bebu – ispričao je dobro obaviješteni izvor za Informer.

Starleta je tokom noći dobila jake bolove u stomaku, pa je otišla na jednu privatnu kliniku u Novom Sadu na pregled.

– Staniju su probudili bolovi, a onda je vidjela da je prokrvarila. Mnogo se uplašila! U početku krvarenje nije bilo obilno, ali dok je stigla u bolnicu, stanje joj se pogoršalo. Ljekari su samo mogli da konstatuju da je plod “otišao”, a to je potvrdio i pregled na ultrazvuku. Plakala je, vjerenik ju je tješio, kao i ljekari koji su pokušavali da je umire i uvjere da će opet zatrudnjeti i da će sljedeći put biti sve u redu. Rekli su joj da su prva tri mjeseca trudnoće uvijek rizična i da priroda sama odbaci plod koji nije dobar ili se ne razvija kako treba. Rekli su joj i da nije smela da putuje avionom na početku trudnoće, kao i da trenira, što je ona radila. Pošto ima 38 godina, posavjetovali su je da sljedeći put više odmara – ispričao je izvor.

Ovu informaciju su potvrdili i iz bolnice u kojoj je starleta bila.

– Tačno je da je Stanija bila kod nas i da je, nažalost, izgubila bebu u ranoj trudnoći. Teško je podnijela to, ali je zdrava žena i ne sumnjamo da će sljedećeg puta biti sve u redu – rekli su za Informer iz privatne novosadske klinike.

Stanija Dobrojević se vjerila prošlog mjeseca u Las Vegasu za dečka s kojim je nekoliko mjeseci u vezi. Biznismen za kog će se starleta udati je s naših prostora, ali živi i radi u Majamiju. Svadbu su planirali za narednu godinu, i to na Karibima.

– Iako je izgubila bebu, svadba se ne otkazuje. Njih dvoje su sretni, zaljubljeni i vole se, tako da ostaju zajedno uprkos svemu što se desilo – rekao je izvor za Informer.

Inače, u Elitu je ušla i Aneli Ahmić, žena koja tvrdi da ju je suprug prije mjesec dana prevario sa starletom.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima