back to top

Stižu pojačanja: Prvi čovjek Partizana otkrio koliko još igrača dovode crno-bijeli

Prvi čovjek Partizana, Ostoja Mijailović dao je intervju za Mozart sport, gdje je govorio o raznim temama. Najavio je veće ciljeve Partizana ove sezone, veći budžet i još dva pojačanja.

Neizostavna tema bio je Mirotić, koji ni da je dao riječ nije završio u najtrofejnijem srpskom klubu.

– Da je trebalo da dođe u Partizan, bio bi ovde, pošto je drugačije odlučio, neka mu je srećan izbor. Svatko od nas bira svoj smjer. Nisam imao priliku biti profesionalni sportaš, ali da jesam, dvije stvari u životu ne bih propustio. Ne igrati za svoju reprezentaciju i ne igrati u Partizanu pred najboljim navijačima na svijeturekao je Ostoja Mijailović za spomenuti portal.

Predsjednik crno-bijelih najavio je da će cijene sezonskih ulaznica biti objavljene za nekoliko dana

– Svi smo željeli bolju momčad sljedeće sezone, proračun će nam biti 20 posto veći nego prošle sezone. Potpuno je razumljivo da će ulaznice koštati malo više, klub mora nekako zaraditi. Trenutno je na našoj stranici registrirano znatno više od 20.000 ljudi za kupnju sezonskih proizvoda, žao mi je što nećemo imati dovoljno za sve. Cijene ulaznica će biti objavljene za nekoliko dana, promijenili smo davatelja ulaznica jer je bilo dosta propusta u radu. Bilo je dosta pritužbi naših navijača. Bit će puno noviteta, od preprodaje do obročnih karata putem kredita. Ulaznice će se moći kupiti u online shopu. Našim navijačima želimo omogućiti najbolje uvjete.

Hoće li Partizan dovesti još igrača, rekao je predsjednik Partizana.

Ostale su nam još dvije pozicije, radimo pametno i vrijedno! Imat ćemo bolju momčad nego lani. Nitko ne treba brinuti. Bitno je da sve služi zdravlju, ostalo je na nama“.

Sportska centrala

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima