back to top

Što čeka vaš znak od 43. do 63. godine – neki tek počinju živjeti, a druge čeka samoća

što čeka vaš znak od 43. do 63. godine – neki tek počinju živjeti, a druge čeka samoća

Astrologija tumači i predviđa brojne sfere našeg života, pa tako i kako će život izgledati u našoj zreloj dobi, od 43 do 63 godine.

Nastavite čitati i doznajte što vaš znak očekuje od 43. do 63. godine i upotrijebite smjernice na pravi način!

Ovan

Ovo je vrijeme kada dolazi do posljedica loših navika i nebrige za zdravlje. Pazite više na sebe, bavite se malo tjelesnom aktivnošću, pazite što jedete.

Prestanite toliko juriti za poslom, naučite reći ne i postavite granice. Učinite to što lakšim možete.

Bik

Ako ste previše fokusirani samo na zarađivanje novca i na svoju karijeru, zaboravljajući na svoj privatni život, misleći da ćete uživati ​​u mirovini, jako se varate.

Uskoro ćete shvatiti da ste usput zaboravili na sebe i najvjerojatnije ćete požaliti. Život nije samo novac ili stalna jurnjava, treba stati i uživati. Zapamti to!

Blizanci

Od 43. do 63. godine promijenite posao ako vam ne donosi moralno i materijalno zadovoljstvo. Vrijeme je da sredite svoj život. Promijeniti loše navike, prestati se sputavati.

Morat ćete napraviti težak izbor – ili konačno početi raditi na dubini komunikacije s partnerom, više se posvetiti sebi i potruditi se ili se pripremiti na to da vas u budućnosti može čekati samoća, piše Sensa.

Rak

Umjesto toga, bili ste fleksibilni, neustrašivi, niste se bojali promijeniti, tražiti sebe. Sada ste na izmaku snage, javljaju se sumnje i strahovi. Ne dopustite im da vas preplave.

Držite se mota “ma što bude” jer se znate nositi s različitim situacijama, znate ih prihvatiti i prilagoditi im se.

Lav

U ovom razdoblju Lavove često progoni osjećaj da im nešto nedostaje u životu. Umjesto na nedostatke, fokusirajte se na ono što imate.

Budite ponosni i zahvalni, i slobodno promijenite ono što vam smeta. Nije kasno. Proširite svoje horizonte!

Djevica

Vrijeme je da Djevice ostvare ono o čemu su toliko dugo sanjale, ali se još nisu usudile. Još nije kasno, ne brini.

Sve se može kad se stvarno hoće, samo treba dati sve od sebe. Sada imate mudrosti i iskustva, sve će ići puno lakše.

Vaga

U tom razdoblju Vaga kao da se budi i … počinje mijenjati sebe i svijet oko sebe. Ponekad to dovodi do prekida i novih veza, ali tek kada prođe kriza srednjih godina, postignu zacrtani ciljevi, Vage konačno počnu istinski živjeti.

Vjeruju u sebe i svoje sposobnosti i više se ničega ne boje. U tom razdoblju počinje se javljati strah od starosti.

Škorpion

Nakon burnih godina, dvojbi i traženja, u ovom razdoblju Škorpioni se konačno mogu nositi sa svim slabostima, traumama, prevladati ih i upoznati pravog sebe.

Ako imate djecu, ona su već velika, pa se možete posvetiti onome što volite.

Strijelac

Vrijeme je za samospoznaju. U pravilu, u ovom trenutku, Strijelci imaju tendenciju da zauzmu vodeće pozicije, pokazujući osobine koje im omogućuju da inspiriraju druge ljude.

Možete učiniti što god želite, samo naprijed!

Jarac

U ovom razdoblju Jarcima zvijezde preporučuju pokretanje vlastitog posla. S dovoljno iskustva i mudrosti iza sebe, vrijeme je da napravite korak naprijed.

U suprotnom, velika je vjerojatnost da ćete zaglaviti na poslu koji vas ne ispunjava, ali ga radite jer ste odgovorni i savjesni, piše Glossy.

Vodenjak

Ako ste se u proteklom razdoblju uspjeli u potpunosti otvoriti partneru i ostvariti duboku povezanost, tada u ovom razdoblju živite ispunjen život.

No, ako u tome niste uspjeli, velika je vjerojatnost da ćete zadržati izgled – izvana sve izgleda savršeno, predstavljate se kao sretna osoba, ali iznutra vas muče vlastite brige i neostvarenost.

Riba

Glavni zadatak Riba u ovom razdoblju je shvatiti da možete sve što poželite i naučiti se nositi s nedostatkom vjere u vlastite snage.

Oslobodite se svojih strahova, jači ste od njih!

Izvor: Stil

Ovan izgleda jeza, Škorpion “ubija” karizmom, a što otkriva vaše lice?


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima