back to top

Strijelac, Vodenjak i Blizanci najslobodnije su ptice Zodijaka i nitko ih ne može obuzdati

Najveći avanturisti i ljudi slobodnog duha rođeni su u ova 3 znaka.

Rečeno im je da gotovo nikada ne slijede tradicionalne norme i uvijek žive prema vlastitim pravilima. Pa, upoznajmo najslobodnije ptice zodijaka…

Strijelac

Strijelac je vječni nomad i istraživač neistraženog. Za njega je život beskrajna karta koja čeka da bude istražena, a brak je sidro koje ga sputava.

Strijelci žele visoko letjeti, osjetiti vjetar u kosi dok hrle prema nepoznatom. Ideja da sjedite u dnevnoj sobi i gledate TV sa svojim partnerom za njega je poput zatvora.

Želi biti slobodan i podijeliti svoje iskustvo s onima koji dijele njegovu žeđ za avanturom, a ne s onima koji bi ga htjeli sputavati.

Vodenjak

Vodenjak je buntovnik u srcu, osoba koja prkosi konvencijama i postavlja vlastita pravila. Ideja braka za njega je zastarjela i sputava njegovu neovisnu prirodu.

Vodenjak na brak gleda kao na okove koji guše njegovu kreativnost i slobodu izražavanja. Želi živjeti život pun smisla, boriti se za pravdu i istraživati ​​nove ideje bez ograničenja koja brak često nameće.

Blizanci

Za Blizance je svijet ogromno igralište, a oni su vječna djeca koja uživaju u igri. Pojam braka za njih je kao kazna koja ih tjera da odrastu i napuste svoje igralište. Blizanci su prirodno znatiželjni i uvijek traže nova iskustva.

Ideja da se skrase s jednom osobom i žive istom rutinom im je dosadna. Oni traže raznolikost, uzbudljive razgovore i stalno učenje koje brak ne može uvijek pružiti

Izvor: Index.hr

Škorpion je najčarobniji znak Zodijaka – kombinacija čvrstine, hladnokrvnosti i samopouzdanja


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima