back to top

Svaki znak Zodijaka ima svoj nesretan broj, a neuspjeh dolazi upravo na ovaj dan

Astrologija i numerologija oduvijek su bile blisko povezane. I upravo zbog toga brojevi imaju velik utjecaj na horoskopske znakove, jednako kao planeti i zvijezde.

Brojevi koje vam danas predstavljamo za njih su nesretni, pa pogledajte koji broj biste trebali izbjegavati prema vašem znaku.

Astrologija i numerologija su blisko povezane. I zato brojevi imaju veliki utjecaj na horoskopske znakove, baš kao i planeti i zvijezde. Ove brojke (koje vam danas predstavljamo) za njih su nesretne. Pogledajte koji broj biste trebali izbjegavati prema vašem znaku.

Ovan

Vaš nesretan broj je 7. Ako ste mislili da je to vaš sretan broj, vrijeme je da ponovno razmislite. Ovaj broj je sretan za Rakove, pa ako imate prijatelje pod ovim horoskopskim znakom, možda ste pobrkali njihovu sreću sa svojom.

Upamtite, izbjegavajte broj 7 od sada pa nadalje – i ako to znači da morate izbjegavati prijatelje pod tim horoskopskim znakom, neka bude tako. Zapamtite da su žrtve ponekad neizbježne.

Bik

Bikovi su prizemna i ozbiljna bića – njihov stav bez gluposti je izvanredan. Sve što radite čini se velikim i važnim, čak i ako je to samo kuhanje kave ili pečenje kolača.

Vaši uspjesi jednako su monumentalni kao i vaši neuspjesi – tako da i vaš nesretni broj 359 mora biti grandiozan. Vjerojatno ne viđate ovaj broj prečesto, pa nema potrebe da se previše brinete oko toga.

Blizanci

Nesretni broj Blizanaca je 8 – njegov oblik sugerira teme ponavljanja i beskonačnosti, a te su stvari vašem dinamičnom i strastvenom znaku vjerojatno previše dosadne. Zato ti se taj broj baš i ne sviđa.

Ako planirate posjetiti Kinu, vjerojatno biste trebali razmisliti o drugoj destinaciji jer se vjeruje da broj 8 donosi sreću i prosperitet u ovoj zemlji. Razmislite o posjeti Indiji, jer Indijci vjeruju da broj 8 uništava odnose i mir – male su šanse da ga sretnete.

Rak

Vaš nesretan broj je 4, koji je ujedno i najomraženiji broj u Japanu. Japanci ovaj broj smatraju nesretnim jer se izgovara vrlo slično riječi “smrt” (shi) – što vrijedi i za nekoliko drugih azijskih jezika i kultura. Neki smatraju da je broj 4 toliko loš da je izostavljen iz stvari kao što su brojevi sjedala, katovi i sportski timovi.

Kao izvorni Rak, vjerojatno ćete naći zajednički jezik s Japancima jer se vašem znaku savjetuje da izbjegava ovaj broj pod svaku cijenu: njegova rutinska energija izuzetno šteti vašem intenzivnom i emotivnom znaku.

Lav

Veličanstveni Lavovi kao kraljevi Zodijaka moraju imati nesretan broj koji je jednako kraljevski kao i oni sami. Zato je njihov loš broj 13 – kralj nesretnih brojeva. To je najčešći nesretan broj u različitim zemljama svijeta.

Ako ste se cijeli život bojali ovog broja, trebali biste tako nastaviti.

Djevica

Vaš loš broj je 9 – koji je povezan s osjećajem patnje drugih. U Japanu se smatra nesretnim, a razlog tome je što je vrlo sličan broju 4 (shi), osim što zvuči kao riječ smrt, također zvuči slično riječima mučenje ili patnja.

Vaš je znak vjerojatno previše empatičan i osjetljiv da bi se suočio s tako brutalnim brojem, pa ga je najbolje izbjegavati pod svaku cijenu.

Vaga

Broj 0 često se povezuje s ništavilom i prazninom – zbog toga je za Vage nesretan broj. Vaš život i sve u vezi s njim mora biti puno smisla, emocija, harmonije i ravnoteže. Zato je nula nesretan broj vašeg znaka.

Ovaj broj je previše hladan i ravnodušan za tako šarmantan i dobroćudan horoskopski znak, stoga ga svakako izbjegavajte

Škorpion

Broj 14 inače se povezuje sa znatiželjom i duhovitošću, no čini se da taj broj nije dovoljno intenzivan za vaš znak, koji se zbog nevjerojatne strasti i moći često pogrešno smatra vatrenim (u stvari, Škorpion je vodeni znak – ali je izrazito emotivan i strastven).

Ako ne želite da “slaba” energija broja 14 utječe na vas, izbjegavajte je pod svaku cijenu.

Strijelac

Strijelci ponekad mogu biti nemarni – a broj 1 ne može podnijeti tu njihovu osobinu. Stoga je broj ovog znaka nesretan. Potiče vas na dramatične promjene u životu i ne dopušta vam da budete ono što jeste.

Strijelcima je potrebna sloboda i sposobnost da rašire svoja krila kako bi bili istinski sretni i zadovoljni. Ako ne želite da stroga i pomalo uvredljiva energija broj 1 utječe na vaš život, svakako je izbjegavajte.

Jarac

Vaš nesretan broj je 3 – previše je sanjiv za vas. Vi ste jedan od najmarljivijih znakova zodijaka i usredotočeni ste na postizanje svojih ciljeva. Sanjarenje vam je stran koncept.

Ako ne želite da sanjarska energija broja utječe na vaš život i uzrokuje gubitak fokusa i odlučnosti, svakako izbjegavajte ovaj broj.

Vodenjak

Ako ste se cijeli život bojali broja 13, u pravu ste jer je 13 nesretan broj za vaš horoskopski znak. Dok vaš sretan broj 31 simbolizira red u financijama, inteligenciju, odanost i mir, broj 13 povezuje se sa svime što negativno utječe na vaš znak.

Može unijeti kaos i poremetiti ravnotežu, pa je dobro pokušati izbjeći ovaj broj

Riba

Ribe, vaš nesretan broj je 44. Broj 4 se u nekim azijskim zemljama smatra nesretnim.

Broj 44 povezan je s rutinom i negativno utječe na sanjarsku prirodu vašeg znaka.

Izvor: News magazin, Najžena

Koliko muški horoskopski znakovi brzo dosade u vezi i kako horoskop utječe na njihovu predanost


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima