back to top

Tamara Globa otkrila je 2 znaka da listopad 2023. donosi velike probleme i sudbonosne promjene

Astrološki stručnjaci listopad nazivaju “vatrenim” mjesecom, a za određene znakove listopad će pred nama donijeti kardinalne promjene!

Slavni ruski astrolog navodi dva znaka Zodijaka za koje mjesec pred nama donosi velike probleme, ali i dramatične promjene:

Ovan

Predstavnici ovog znaka željet će cijeli život započeti ispočetka, kao da im je ovo posljednja prilika za sreću i više nemaju vremena pustiti da “stvari idu svojim tijekom”.

Vrlo je moguće da će iznenada promijeniti posao ili prekinuti dugogodišnju vezu.

Planeti će imati toliki utjecaj da će se sve promjene dogoditi iznenada, toliko da ih mnogi neće ni biti svjesni. Koliko god u tom trenutku bili zbunjeni, istina je da će ih ove promjene učiniti dvostruko boljim za budućnost.

Strijelac

Predstavnicima ovog znaka preokret i radikalne promjene mogu se dogoditi na polju djece. Na primjer, velika je vjerojatnost trudnoće, rođenja djeteta, a oni koji imaju odraslu djecu doživjet će nešto jako lijepo i važno.

Moguće su i negativne promjene, gdje će doći do razvoda i komplikacija oko podjele djece.

Otvara se prilika za pokretanje privatnog posla pa će i u tom smjeru biti promjena. Zvijezde su takve da je za nju uvijek ostao otvoren mogući povratak stare ljubavi koja nije okončana niti “oproštena”.

Strijelce očekuju skromne promjene u sudbini koje će krenuti odmah početkom listopada. Kako će se njihov život odvijati u budućnosti ovisi o njima!

Izvor: Najženstveniji

Ruski astrolog Pavel Globa dao detaljnu prognozu za listopad 2023.: Uz ove znakove novac će vam se lijepiti za prste!


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima