back to top

Tamara Globa tvrdi da će Bik do kraja jeseni 2023. godine dobiti veliku količinu novca i fenomenalne financijske mogućnosti

tamara globa tvrdi da će bik do kraja jeseni 2023. godine dobiti veliku količinu novca i fenomenalne financijske mogućnosti

Tamara Globa jedna je od najpopularnijih ruskih astrologinja, a po popularnosti je praktički rame uz rame sa svojim bivšim suprugom Pavlom Globom.

Ovaj cijenjeni astrološki par desetljećima daje najraznovrsnije i najčitanije astro prognoze. Uglavnom su to konkretna i kratka predviđanja poput onih u kojima se objašnjava koji znakovi u određenom mjesecu imaju najviše izgleda za financijsko obilje, uspjeh ili sreću u ljubavi.

Tamara je ovaj put spomenula znak Zodijaka kojem su zvijezde ove jeseni posebno naklonjene kada su u pitanju novac i uspjesi u karijeri.

To je BIK!

Možda ste već primijetili prve znakove sreće, ali zapamtite da je ovo tek početak. Globa ističe da su vam sretne okolnosti pred vratima i da će se svom snagom obrušiti na vas. Uskoro će uslijediti pozitivne okolnosti koje će vas usmjeriti prema uspjehu, a vjerojatno ćete biti iznenađeni činjenicom da vam sve ide od ruke.

Uživat ćete u boljim financijskim prilikama – moguće je da ćete otići na egzotično ljetovanje ili se počastiti nečim o čemu već dugo sanjate.

Ovo će također biti dobro vrijeme za uštedu; ne trošite sav novac koji vam se odjednom slije u ruke. Dio tog novca uštedite za pokretanje novog posla ili ulaganje u daljnje školovanje, savjetuje Globa za “Pg13.ru”.

Izvor: Bljesak žene

Detaljan mjesečni horoskop za studeni 2023.: 3 znaka će ostvariti svoje snove


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima