back to top

Tamara Globa tvrdi da će listopad 2023. svima donijeti preokrete, a jedan znak bit će problemi s gušenjem i besparicom

Listopad je mjesec Vaga i, u pravilu, period kada priroda dolazi u sklad i ravnotežu.

No, prema riječima poznate ruske astrologinje Tamare Globe, unatoč prividnom zatišju, događaji koji će se dogoditi ovog listopada donijet će vrlo važan zaokret u svjetskom prostoru. To će u velikoj mjeri biti povezano s pomrčinama.

Podsjetimo, pomrčina Sunca bit će 14. listopada, a Mjeseca 28. listopada.

Ovan

Početkom listopada Ovan će biti zauzet poslom – to će mu donijeti značajan uspjeh u karijeri. Doći će period kada će i na osobnom planu sve biti u redu. No u prvim danima mjeseca moguće su nesuglasice s partnerima i šefovima na poslu. Sredinom listopada pobrinite se za svoju obitelj.

Na poslu se mogu pojaviti sukobi iza vaših leđa. Stoga budite vrlo pažljivi na ono što se događa oko vas i izbjegavajte sumnjive veze. Druga polovica listopada bit će financijski neodrživa. Morate biti štedljiviji – nemojte se raspršiti po novčaniku, kao što Ovan voli raditi.

Bik

Prvi tjedan u mjesecu donijet će značajan osobni i kreativni uspjeh. Budite pažljivi na ono što se događa oko vas. Ni u kojem slučaju ne smijete povezivati ​​svoj život i posao s ljudima koji vam nude sumnjive ponude. Provjerite sve vrlo temeljito.

Mogu se pojaviti poteškoće na poslu, na primjer, možete izgubiti trenutni posao. Sve treba pažljivo pratiti. Krajem listopada ne zaboravite odvojiti vrijeme za svoje najdraže. Samo nemojte bacati svu snagu svog bijesa koji se do sada nakupljao na njih.

Blizanci

Rođenima u znaku Blizanaca listopad obećava najljepše razdoblje u prvih deset dana. Moguća su zanimljiva poznanstva, projekti s novim poslovnim suradnicima, kao i zabava i aktivan odmor. Gotovo cijeli mjesec posvetit ćete puno vremena poslu. No neki od dogovora i projekata vezanih uz kreativnost propast će sredinom listopada.

U trećoj dekadi pazite na svoje zdravlje. Zapamtite da će na poslu netko htjeti zauzeti vaše mjesto. Budite vrlo oprezni.

Rak

Listopad će za vas biti ispunjen raznim događanjima. U prvih deset dana mjeseca očekuje vas susret s različitim ljudima, starim prijateljima, kontakt s osobama s kojima ste poslovno povezani. Očekujte dobar novčani tok. Iskoristite to, otvara se dobra prilika. Ali budite oprezni po pitanju zdravlja i izbjegavajte ekstremne sportove.

Sredinom mjeseca odustanite od posjeta liječniku – bolje je baviti se sportom. Moguće su svađe s prijateljima. Ali ni pod kojim uvjetima ne gubite kontakt s ljudima do kojih vam je stalo.

Lav

Ovo je razdoblje rasta za vas u vašem osobnom životu. Istovremeno, bit će dobrih financijskih ponuda i važnih sastanaka koji će doprinijeti budućoj zaradi. Iskoristite ovo vrijeme da pomognete svojim najmilijima. Ali u drugoj polovici listopada može doći do razočaranja.

Nemojte kupovati za koje je potrebno više sredstava nego što imate. Neke stvari koje ste planirali neće se ostvariti.

Djevice

Početak mjeseca donosi poslovne uspjehe. Oduševit će vas stvari vezane uz voljene osobe. No, počevši od drugog tjedna listopada, budite oprezni u pogledu događaja vezanih uz vaš osobni život. Vrijeme je za filtriranje ljudi, mnogi će otpasti, a bili su vam dosta dragi i bliski.

Druga polovica listopada zahtijevat će veću pozornost prema financijskim pitanjima. Budite oprezni sa svojim novcem. Pred kraj listopada očekuje vas putovanje.

Vage

Listopad je poseban mjesec za vas. U početku će donijeti svađe s neprijateljima i partnerima, ali u isto vrijeme i podršku voljenih osoba. Uspjet ćete u mnogim stvarima i poslovima koji se tiču ​​prve polovice listopada. To su pitanja vezana uz osobne stvari, društveni život i posao. Ali već od druge polovice listopada ljudi će imati sukobe s okolinom. Izravno razjasnite sve odnose ako želite izbjeći nepotrebne probleme.

Povedite računa o svom zdravlju sredinom mjeseca. U drugoj polovici listopada najviše ćete vremena posvetiti financijama – mogući su veliki izdaci. Trebali biste trošiti novac na ono što vam je potrebno.

Škorpion

Mjesec burnih događaja. Loši odnosi s prijateljima mogu doslovno eksplodirati u drugoj polovici listopada. Budite pažljivi na ono što se događa iza vas. Možete se svađati s ljudima kojima ste uvijek vjerovali. Pokušajte izbjeći svađe i izravnati odnose.

Sredinom mjeseca mogući su financijski gubici pa vodite računa o tome. Krajem mjeseca više pažnje posvetite poslu, ali pritom ne zaboravite na obitelj.

Strijelac

Prvi tjedan u mjesecu donijet će sreću u pregovorima s nadređenima. Ali nemojte previše željeti, jer materijalni uspjeh koji vam dolazi može se srušiti. Na dugim putovanjima dogodit će se mnoge pozitivne promjene – ljubav, novi planovi, projekti vezani uz kreativnost i osobne stvari. Budite oprezni: bit će situacija kada će netko biti ljubomoran na vaš uspjeh.

Početak drugog tjedna listopada donijet će poteškoće. Možete izgubiti prijatelja, a neki će projekti propasti. Krajem mjeseca budite oprezni na poslu – trebat će vam pažnja na odnose s kolegama. Ne preuzimaj svu odgovornost.

Jarac

Bit ćete zabrinuti za odnose s voljenima – na to trebate obratiti posebnu pozornost. Poteškoće se mogu pojaviti i po pitanju zdravlja. U drugoj polovici listopada Jarci će doživjeti uspjeh u kreativnosti i materijalnim stvarima.

Sredinom mjeseca usredotočite se na odnos s rukovodstvom: promijenit će se ciljevi i planovi, moguća su velika restrukturiranja poslova, a moguć je i odlazak nekoga s viših pozicija.

Izvor: Stil

Arapski drevni horoskop smatra se nepogrešivim i otkriva najmračnije tajne skrivene u vašoj duši


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima