back to top

TELEVISA PRESENTA! Darko i Katarina se potukli, oštetili auto od 50.000 €, ona pozvala policiju

Darko Lazić je pravi skandal-majstor. Doduše, sad u paketu sa suprugom Katarinom Lazić.

Kako piše Kurir, njih dvoje su se nedavno žestoko posvađali, a onda navodno i potukli u automobilu, zbog čega je intervenirala i policija. Sve se desilo nekoliko dana pred njihovo momačko i djevojačko veče, koje su priredili dvije sedmice pred crkveno vjenčanje i gala svadbu za, kako je ranije pisano u medijima, 500 zvanica. Iako je izbio kurcšlus, pa su oštetili pjevačev BMW X5, kom je promijenio boju iz bijele u tirkiznu, Katarina je pred organima reda promijenila ploču i svog muža nije ni za šta optužila.

Darko je, kako tvrdi izvor, nekoliko dana nakon haosa sa suprugom otišao na veselje kod prijatelja, biznismena iz Šapca Stevana Radovanovića, i to s bivšom vjerenicom Marinom Gagić, s kojom ima sina. Katarina nije bila s njim.

– Kod Kaće i Darka je uvijek neki cirkus. Vole se oni, ali kada se posvađaju, umije to da bude žestoko. Skoro je tako bilo. Posvađali su se u kolima i u tom žaru borbe ga i oštetili. Ne znam detalje, ali znam da je intervenirala policija. U prvom trenutku Kaća je svu krivicu prebacila na Lazića, ali je ubrzo promijenila priču i povukla prijavu. Kad su se strasti smirile i usijane glave ohladile, sve je bilo u najboljem redu. Ipak, i pored toga, on se pojavio na veselju u Šapcu s Marinom. Bili su zajedno, sjedili za istim stolom, a od Katarine nije bilo ni traga ni glasa. Poslije svega toga, oni su napravili momačko i djevojačko veče. Na incident su zaboravili – priča izvor.

Inače, auto koji su oštetili vrijedi oko 50.000 eura, a napravljenu štetu su sanirali za nekoliko dana. Pjevač iz Brestača i njegova izabranica, koji su prije nekoliko mjeseci u tajnosti, samo u prisustvu kumova, sklopili građanski brak, sad organizuju veliko slavlje, koje će, kako su ranije tvrdili izvori, biti krajem avgusta i trajat će dva dana. Darko je bio u braku s Anom Sević, s kojom ima kćerku, a s Marinom je bio u vanbračnoj zajednici tokom koje su dobili sina. Ona je sve vrijeme bila uz njega tokom njegove borbe za život nakon stravične saobraćajne nesreće 2018. godine.

Nakon raskida ušao je u vezu s koleginicom Barbarom Bobak, s kojom se vjerio, ali do vjenčanja nije došlo. I s Bobakovom je imao sličnu situaciju kada su se potukli u jednom hotelu u Beču.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima