TEŠKI IZAZOVI ZA PJEVAČICU: Godinama boluje od raka, a tvrdi i da je muž zlostavlja

Pjevačica Harijeta Simić (40) se još bori sa najzloćudnijom bolesti, a pored toga, kako navodi, vodi bitku i sa bivšim mužem.

– Rekli su mi da sam izliječena u julu kada sam imala posljednju operaciju, a u septembru kada sam otišla na redovnu kontrolu, rak je metastazirao na vrat i sada čekam poziv za novu intervenciju. Stigla sam do psihijatra zbog zračenja i opekotina koje imam. Ljudi ne treba da se opuštaju u ovim situacijama, već da stalno vode računa, kako o mentalnom zdravlju, tako i o ishrani. Plašim se da ću ponovo proći kroz pakao sa zračenjem i opadanjem kose i noktiju – rekla je Harijeta i proslijedila poruke sa bivšim suprugom Vladicom.

– Pijem četiri meseca ljekove za depresiju i anksioznost jer mi bivši muž još uvijek prijeti, ponižava i vrijeđa. Zlostavlja me psihički i duguje mi pare. Nikada nisam poštovala sebe, zato me niko drugi nije poštovao, ali mislim da je sada vrijeme da se opametim – dodala je ona.

S druge strane, bivši muž je iznio svoju stranu priče.

– Finansiram je i čim joj ne dam pare, ona mi prijeti da će me ubiti ako ne budem sa njom. Ona mene zlostavlja. Vestern Union me je blokirao zbog novca koji sam joj slao. Nemoguće je izaći na kraj sa njom. Kada puknem, svašta joj pišem. Za liječenje joj dajem pare, stvari… Nemam drugu ženu, i dalje sam sa njom – rekao je, te dodao kako su se upoznali.

– Izvukao sam je iz Bujanovca gdje je radila najstariji zanat, da se ne izražavam prosto. Tako smo se upoznali. U tom poslu se zove Jeca Veštica – zaključio je Vlada.

TEŠKI IZAZOVI ZA PJEVAČICU: Godinama boluje od raka, a tvrdi i da je muž zlostavlja Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima