TINJA NOVI ESTRADNI RAT: Milica Pavlović i Aleksandra Prijović ušle u klinč

Na prste ruke mogu se nabrojati folk zvijezde poput Lepe Brene ili Dragane Mirković koje su davno zauzele svoje mjesto na muzičkoj sceni i tu ostale do danas.

Sve ostale traže svoje mjesto pod suncem, a povremeno se desi da se istovremeno izdvoje dva podjednako „zvučna“ imena i da se rodi rivalitet.

Tako se, već duže vrijeme, šuška o tihom ratu koji se vodi između Milice Pavlović i Aleksandre Prijović. Obje su mlade, lijepe, talentirane, imaju hitove i brojne fanove koji u stopu prate svaki njihov korak još od učestvovanja u takmičenju „Zvezde Granda“.

Slučajnost ili ne tek Aleksandra Prijović i Milica Pavlović u isto vrijeme su objavile nove albume i započele turneje, „Od istoka do zapada“ i „Lav“, a putevi će im se krajem godine ukrstiti u „Štark areni“, gdje su obje zakazale koncerte.

Milica se prva oglasila u medijima i najavila da će pred Beograđanima pjevati 23. decembra, a zatim je i Aleksandra organizirala konferenciju za novinare i otkrila da će na istom mjestu nastupiti prije Milice, dva puta, 29. i 30. septembra.

Istina ili ne, tek pojavili su se natpisi da se Milica razočarala odlukom kolegice da prije nje uđe u Arenu, ali u prilog joj ide to što će imati više vremena za pripremu koncerta, a nema sumnje da će obje prirediti spektakl za pamćenje.

‒ I ona i ja ozbiljno smo pristupile ovom poslu, karijeri, i publika je to prepoznala. Ne kažem da se drugi ne trude, ali, eto, treba imati sreće da se sve „namjesti“. Ja pjevam od 14. godine i mislim da je vrijeme za veliki solistički koncert, a i Milici želim svu sreću ‒ poručila je Aleksandra Prijović.

(Express/hellomagazin.rs)

TINJA NOVI ESTRADNI RAT: Milica Pavlović i Aleksandra Prijović ušle u klinč Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima