“TOŠE JE UBIJEN, POLITIKA JE UMIJEŠALA PRSTE: 16 godina nakon smrti i dalje nerazriješena misterija

Gosti voditeljice Jovane Jeremić u jutarnjem programu Pinka analizirali su teorije zavjere koje okružuju pjevačevu nesreću!

Prošlo je 16 godina od smrti pjevača Tošeta Proeskog, koji je izgubio život na auto-putu u Hrvatskoj. U jutarnjem programu Jovane Jeremić govorilo se o ovoj temi, a gosti Darka Cvetković, Ana Rakić i Braca Zdravković su prokomentarisali teorije zavere koje okružuju ovu tragediju.

-Kad se sve sabere i oduzme, ja mislim da je Toše ubijen. Ne vjerujem da je sve tako bilo slučajno, počevši od automobila, gdje se nisu upalili vazdušni jastuci. Na put se krenulo prerano, on je imao koncert, nije htio da čeka, navodno njegov vozač je bio umoran. Mislim da je ovo zaista bilo na neki način namješteno. Došlo se do informacija da je bio pritisnut od političkih stranaka u njegovoj zemlji, gdje bi on bio maskota, marketing njihov – astrološkinja Darka Cvetković, pa dodala:

-Postoje dva horoskopa. Smatra se da je u podznaku Bik zbog glasa, ali na osnovu tragedije, ja mislim da je ovaj čovjek dupla Vodolija. Tako strašna nesreća, gdje su kola uništena, njegove noge, to je tipično za Uran. Uran donosi da ti noge stradaju u saobraćajnoj nesreći. Uran je težak za te stvari. Stvari iz natala moraju da se poklope u tom mortalnom horoskopu, u trenutku kad se desi ta nesreća. Imamo taj Neptun, koji je magla, što i jeste povezano sa njegovim Merkurom. Merkur je vožnja, vozilo. Taj njegov prijatelj je zaspao. I njegov Merkur je retro. Šta znači retro? Unazad. Njegovo vozilo je bilo iza kamiona. Kod njega je jako to polje smrti. Uran mu je u desetom polju, u Škorpiji, to su ljudi koji su genijalci. On je zaista bio omiljeni pjevač svih naroda i narodnosti. Njegova sahrana je bila jedna od najvećih poslije Josipa Broza. Ipak mislim da je politika umiješala prste – dodala je ona.

“TOŠE JE UBIJEN, POLITIKA JE UMIJEŠALA PRSTE: 16 godina nakon smrti i dalje nerazriješena misterija

-Moram da dovedem u paralelu slučaj Silvane Armenulić. Poznato je i javnost je imala priliku da pročita da je ona išla kod pokojne baba Vange. Silvana je bila u avgustu mjesecu, u oktobru se desila nesreća. Mi smo bliski sa njenim sestrićem, pa dobijamo informacije iz prve ruke. Ja sam imala iskustvo, doživjela sam kliničku smrt. Baba Vanga nikome nije govorila da će doći do nesreće, to se ne radi, to nije moralno. Silvani je rekla da dođe za tri mjeseca, da ne može ništa da joj gleda. A kad je Silvana izlazila, dodala je: “Ako budeš mogla” – nadovezala se Ana Rakić, pa istakla:

-Sada ću vam nešto reći, sve velike zvijezde na kraju dostignu taj zenit, ili se rasprsnu. Ali mučenička smrt, je ono što traži narod, što traže obožavaoci. Uvijek traže neku misteriju, jer neće da prihvate da je njihov idol smrtna osoba. Ja ne tvrdim da je ubistvo, mislim da je saobraćajna nesreća. Vozač je sigurno zadrijemao. On nije imao direktni sudar sa kamionom, on je kamion obilazio. Toše je bio na mjestu suvozača, udario je u prikolicu, najviše je istrpila njegova strana. Pozadi je bila menadžerka. Ja mislim da je u pitanju nesretni slučaj. E, sad, što obožavaoci ne žele da prihvate da je njihov idol smrtno lice… E, sad, šta je zanimljivo. Tu kod Slavonskog Broda je bio neki katolički samostan, koji je bio uništen. Tu se dešavaju mnoge nesreće, to je crna tačka. Ako tražimo misteriju, treba da se pitamo zašto je baš tu to se desilo – istakao je detektiv Braca Zdravković.

(Express/Srbija danas)

“TOŠE JE UBIJEN, POLITIKA JE UMIJEŠALA PRSTE: 16 godina nakon smrti i dalje nerazriješena misterija Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima