back to top

Tri znaka Zodijaka doživjet će potpuni preporod tijekom vladavine Blizanaca od 21. svibnja.

tri znaka zodijaka doživjet će potpuni preporod tijekom vladavine blizanaca od 21. svibnja.

Od 21. maja Sunce će biti u znaku Blizanaca i tu će ostati do 21. juna kada prelazi u znak Raka. Prema predviđanjima astrologa, vladavina Blizanaca donosi nam energetski vrlo snažno razdoblje.

U narednim danima možete osjetiti da ste znatiželjniji i otvoreniji nego inače.

Osim Sunca, na nas će utjecati i veliki vladar ovog horoskopskog znaka – Merkur, koji će poboljšati komunikaciju svakog horoskopskog znaka. Osjećate da vam je situacija jasnija u glavi, ali budite oprezni i koncentrirani.

Ipak, za ova tri znaka vladavina Blizanaca bit će posebno povoljna, a evo tko su oni i što im donosi sljedeće razdoblje:

Blizanci

Za njih je očekivano da u ovom periodu “cvjetaju ruže”, jer je Sunce u njihovom sazviježđu. Blizanci će sjajno sjati. Njihov šarm doći će do izražaja i moći će postići sve što požele. Pažnja drugih ljudi bit će usmjerena na njih, pa je ovo vrijeme da to iskoriste i hrabro zakorače s novim idejama.

Ovo je dobro vrijeme da započnete nešto novo jer će vam samopouzdanje biti na zavidnoj razini.

Vaga

Vladavina Blizanaca pružit će pripadnicima ovog znaka priliku za avanturu, dinamičnost i dugo željeno putovanje. Vage će napokon dobiti priliku opustiti se i posvetiti sebi.

Osjećate neodoljivu potrebu da izađete van i istražite svijet oko sebe i imate tisuće ideja kamo otići. Počnite sužavati izbor i budite vrlo praktični.

Vodenjak

Sunce u Blizancima Vodenjacima donosi mnogo zabave i nova poznanstva. Problemi koje ste imali na poslu će se riješiti, a vi ćete biti kreativniji i samim time ćete napredovati.

Postoji i prilika za novu ljubavnu vezu ili prekrasne trenutke s partnerom u slučaju zauzetih Vodenjaka.

Izvor: Woman Flash

Lipanj 2024. donosi nevjerojatnu sreću za 5 znakova Zodijaka – cvjetaju im ruže na poslu i u ljubavi, a novac stiže sa svih strana


Izvor: ( luftika.rs / Izvor.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima