back to top

U izlogu se pretvarao da je maneken kako bi mogao ukrasti nakit

22-godišnjak iz Varšave optužen je da se pretvarao da je lutka u izlogu kako bi ukrao nakit nakon zatvaranja trgovine. 22-godišnjak je prikazan na video nadzornoj kameri…

kako mirno stoji s vrećicom u izlogu trgovine, čije ime policija nije navela.

Policija je priopćila da su optuženi nakon zatvaranja krenuli u “lov” po raznim odjelima, prije nego što su se smjestili na štandu s nakitom. Muškarac je također optužen za krađu artikala iz drugog trgovačkog centra. Optužen je za provale i krađe i prijeti mu do 10 godina zatvora.

Varšavska policija rekla je da osoblje i kupci nisu primijetili ništa neobično dok je muškarac stajao u izlogu poput lutke ili se stopio s nekoliko lutki u izlogu.

lopovska lutka
lopovska lutka

Policija je rekla da je mirno stajao sve dok nije “osjetio da je sigurno”, a zatim je prošao kroz razne odjele nakon zatvaranja prije nego što je uzeo nakit. Na kraju ga je uočilo zaštitarsko osoblje trgovine, piše BBC

Muškarac je optužen za još dva incidenta. U prvom, policija kaže da je kasno večerao i ušao u restoran kako bi jeo, prije nego što se uvukao ispod roleta na ulazu u trgovinu kako bi zamijenio svoju staru odjeću za novu, rekla je policija.

Uhvatile su ga nadzorne kamere kako se šulja ispod djelomično otvorenih kapaka trgovine odjećom.

Robert Shumiata, glasnogovornik policije, rekao je da je u trećem incidentu na drugoj lokaciji muškarac čekao do kraja radnog vremena, a zatim “uzeo novac iz nekoliko blagajni i pokušao ukrasti druge stvari”.

Policija je objavila slike uhićenja osumnjičenog. Muškarcu je određen pritvor od tri mjeseca, objavili su tužitelji u Varšavi.

Izvor: Zanilivostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

u izlogu se pretvarao da je maneken kako bi mogao ukrasti nakitu izlogu se pretvarao da je maneken kako bi mogao ukrasti nakit


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima