back to top

UDARILA DIJETE TAKO DA SE UGUŠILO SOPSTVENOM KRVLJU: JEZIVI DETALJI UBISTVA TROGODIŠNJAKA

udarila dijete tako da se ugušilo sopstvenom krvlju: jezivi detalji ubistva trogodišnjaka

Prošle sedmice su lokalni mediji preneli da je trogodišnje dijete umrlo je u Pečuju, nakon što ga je majka Katalin O. Irma (27) navodno zlostavljala, a potom ostavila da umre. Zločinu je svjedočio njen partner (23), koji je vidio da je djetetu potrebna pomoć, ali ništa nije uradio povodom toga.

Kako prenose tamošnji mediji, mališan je preminuo dan nakon zlostavljanja, a u međuvremenu protiv majke i njenog partnera je pokrenuta istraga za ubistvo.

Kako prenose lokalni mediji, sumnja se da je majka tokom zlostavljanja takvom silinom gurnula dijete, da je ono zadobilo frakturu lobanje prilikom pada, nakon čega je počeo da povraća i krv, i na kraju se ugušilo.

Kako je saopštio Okružni sud u Pečuju, osumnjičeni su živjeli zajedno u stanu, gdje je žena zlostavljala sina 18. oktobra uvečer. Kako se navodi, dijete je plakalo u krevetiću, usljed čega ga je majka uzela iz kreveca, i bacila ga na pod tako da je dijete udarilo glavom o tvrdu površinu.

– Usljed zlostavljanja, mališan je zadobio prelom lobanje i unutrašnje krvarenje, da bi dan nakon toga preminuo zbog nanijetih povreda – navodi se u saopštenju Okružnog suda.

Sud je također dodao da je mališan povraćao usljed povreda. Njen mlađi partner je bio svjedok zločina, ali kako kažu “bio je ravnodušan prema sudbini ranjivog djeteta”.

Majka je u policiji priznala da je tukla dijete, sramno se pravdajući da je bio nemiran i previše plačljiv.

Jedan od rođaka tvrdi da uhapšena nikad nije voljela svog sina, jer je bila kivna na dječakovog oca što ih je napustio.

Prema njegovim, ali i tvrdnjama komšija, dijete je po rođenju bilo smješteno u dom za nezbrinutu djecu, jer ga je majka ostavila. Međutim, prije deset mjeseci je opet preuzela brigu o mališanu.

The post UDARILA DIJETE TAKO DA SE UGUŠILO SOPSTVENOM KRVLJU: JEZIVI DETALJI UBISTVA TROGODIŠNJAKA first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima