back to top

“Uspjela sam da pobjegnem od nemaštine”: Dara Bubamara danas “pliva” u milionima, a ODRASLA NA HLJEBU I MASTI

Pjevačica Dara Bubamara danas uživa u luksuznom životu i ne krije da voli da troši novac, a jednom prilikom otkrila je da je odrasla u nemaštini.

Dara Bubamara se prisjetila svog djetinjstva i istakla da je odrasla na hljebu i masti.

– Odrasla sam u nemaštini, jela sam mast i hljeb, a sada volim da ručam u skupim restoranima i da “jurim” luksuz! Ljetujem na Mikonosu, u Dubaiju… Biram samo skupe hotele, gdje nekad provedem i samo nekoliko sati jer odmah letim dalje. Kupujem dobre automobile i markiranu garderobu. I najbitnije je što nikad nisam imala sponzore da mi iskeširaju 100.000 evra za album, sve sam sama stvorila! Puna sam kao brod– rekla je svojevremeno Dara, piše Blic.

 Pjevačica je otkrila  kako otac Zoran i majka Milica nisu imali da jo daju džeparac dok se školovala.

– Sjećam da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi mi rekao: “Ne može, nemam sada pare, daću ti kad primim platu.” Današnja djeca su totalno drugačija, moraju da imaju sve i odmah. Tokom školskog odmora išla sam kući da jedem jer nisu uvijek imali da mi daju džeparac. Ali zahvalna sam im na svemu što su učinili za mene. Zato sam stan u kom je tata živio otkupila od njegove firme i renovirala ga. Uspjela sam da pobjegnem od nemaštine i ponosna sam što sam sama sve stvorila! Borila sam se da budem na vrhu i uspjela sam! I ne žalim pare nikad! Ima ljudi sa estrade koji zarađuju dobro, ali ne troše na luksuz kao ja – rekla je pjevačica.

Sina navikava na luksuz

– Sa Kostom uskoro idem u Dubai, volimo zajedno da obilazimo luksuzne destinacije i hotele. Kad putujem sa sinom, to i nije baš odmor, jer je pun energije. On je kao ja, ali puta dva! Idemo na desetak dana, a kada se vratim, opet “pun gas” i nastupaću cijelo ljeto – kaže ona.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima