“USVOJILI SMO NINU” Seka Aleksić objavila SRETNE VIJESTI i podijelila snimak iz porodičnog doma

Pjevačica Seka Aleksić otkrila je da je udomila kućnog ljubimca, psa kojeg su ona i njeni sinovi pronašli na ulici u Beogradu.
Kako je navela pjevačica u svojoj objavi, s obzirom na to da pas ima mikročip, odmah su pozvali vlasnika, međutim on navodno nije želio da zna za ljubimca.

– Usvojili smo Ninu. Nađena je na ulici u Beogradu, ima mikročip. Pozvali smo vlasnika rekao je da nije njegova a njegov jmbg na čipu. Uzeli smo je, odveli na pregled, izvadili krv…zdrava je. Od straha i nepovjerenja je ujela veterinara. Mnogo je preplašena, neuhranjena na snimku je i opuštena kakva je bila kad je došla. Sada dozvoljava i da joj se priđe i da se pomazi. Združila se s ostalim psima kod nas i već uživa – napisala je Seka i objavila snimak na kom se vidi kako njeni sinovi, Jakov i Jovan, brinu o novom članu porodice.

Inače, stariji sin Seke Aleksić, Jakov je godine krenuo u školu.

– Ja sam spremna za taj prvi razred, a za njega vidjet ćemo. Imam veću tremu od njega jer on još ne zna da ga čekaju obaveze. Dosta smo u kući pričali o tome, da će imati domaće zadatke i da će učiti razne stvari. Vjerujem da neće biti lako jer ni s predškolskim nije bilo zato što je Jakov malo nestašan i ne drži ga mjesto. Važno je da shvati da mora da pazi na času, ali i da zavoli školu. On je znatiželjno dijete i vjerujem da će ga mnogi predmeti interesirati, a mi ćemo se potruditi da stekne radne navike i da uživa u učenju – rekla je Seka nedavno za “Blic”.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima