back to top

UZ POMOĆ OVE DIJETE JE SMRŠALA 40 KILOGRAMA: Nikolina Kovač otkrila tajnu savršene linije

Pjevačica Nikolina Kovač otkrila je kako je smršala više desetina kilograma i podijelila svoj detaljni jelovnik! Nikolina koja je visoka 178 centimetara, tri mjeseca nakon drugog porođaja ima 64 kilograma. Ona je, kako je ispričala ranije, imala čak 40 kilograma viška. Pjevačica je nakon prve i nakon druge trudnoće isto hranila, ali je ključna razlika između dijeta bila u količini obroka.

„Poslije prvog porođaja porcije su bile minimalne i nedovoljne, što je bilo potpuno pogrešno jer najvažnije je smršati, a ostati zdrav”. Sada organizmu pruža sve što mu je potrebno kako bi obavila sve obaveze pjevačice i mame i imala energiju za novi dan.

Jelovnik Nikoline Kovač:

Nikolina doručkuje ovsene pahuljice ili ovsenu kašu sa voćem kao što su mandarine, jagode, bobičasto voće i suho grožđe.

Užina Nikoline Kovač koja joj je pomogla da smrša je uglavnom blendirano povrće ili sok. Najviše koristi cveklu, mrkvu i jabuku za zdravi miks.

Ručak Nikoline Kovač obuhvata salatu, zeleno lisnato povrće, zatim nemasne proteine kao što je pileće bijelo meso. Uvijek ruča salatu, a kada poželi da promijeni napravi grilovano povrće ili miks karfiola i brokolija.

Za večeru, Nikolina jede tunjevinu, grilovanu ribu, šarenu salatu sa mrkvom i rukolom, ili Cezar salatu. Koristi malo ulja i uvijek dodaje limunov sok.

Kada su u pitanju savjeti za dobar izgled, Nikolina kaže da voli brzi hod jer poslije carskog reza nije željela da radi jake treninge.

“Ponekad prekršim dijetu jer mi se jede slatko, ali joj se vratim već narednog dana. Red, rad i disciplina su ključni, ništa nije slučajno”, rekla je ona.

(Express/najzena.alo.rs)

UZ POMOĆ OVE DIJETE JE SMRŠALA 40 KILOGRAMA: Nikolina Kovač otkrila tajnu savršene linije Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima