back to top

“UZELA JE MOJ TEKST!” Gazda Paja se OSTRVIO na Karleušu, ona surovo uzvratila, pa potkačila i Vojaža: “Poslali su mi…”

Jelena Karleuša je već duže vrijeme uvrijeđena postupkom doskorašnjeg saradnika Gazda Paje, koji na društvenim mrežama nije imao lijepe riječi za njenu pjesmu “Benga”, iako je on autor teksta.

Pjevačica je nedavno u jednom podkastu ispričala zbog čega više nije u dobrim odnosima s reperom.

– “Bengu” je radio nevaljali dečko Gazda Paja. “Benga, Benga, sudar naših ega…” Jedan ozbiljan dril i ozbiljna priča. To je ono što mali Vojaž pokušava bezuspješno. Tekst je pisao Gazda Paja, koji je opet tu potpisan kao autor teksta, i onda se desila nevjerovatna stvar s tom pesmom, koja je meni jedna od najomiljenijih. Prvi put sam se oprobala u tom žanru, to je taj neki novi zvuk – dril. Neko mi je slučajno poslao ružne komentare Gazda Paje na Iksu. Zamisli, neko te angažuje i da ti mogućnost da sarađuješ s velikom zvijezdom, plati te da napišeš taj tekst, i onda s*re* o tom tekstu na Iksu, i to po svom radu. Neverovatne stvari se dešavaju ovdje, ali sve je moguće kad je riječ o meni – ispričala je JK u podkastu “Why so serious!?” na WTF radiju.

Gazda Paja sve do sada nije želio da se oglašava o sukobu s Jelenom, ali promijenio je odluku, pa je prokomentarisao ovu situaciju s doskorašnjom saradnicom, te priznao šta ga je najviše povrijedilo.

– Ne znam šta da kažem. Ja sam imao neke tekstove tu za nju, imali smo saradnju na tom njenom novom albumu, ali oni su onda riješili da uzmu te tekstove i prebace ih u druge aranžmane, melodije i tempo. Na kraju ispada da nisam radio to što sam pisao. Nije da mi se nije dopalo, ali bio sam vrlo iznenađen. Nemam sad neki poseban komentar na sve to, nisam dosad ni pričao na ovu temu. Nešto razmišljam, kada bih unajmio tekstopisca, vjerovatno bih i ja uradio neki svoj gas. Lično moje mišljenje, taj prvobitni aranžman i tekst su mi bili ludilo – istakao je reper za televiziju E, a onda se dotakao i pitanja buduće saradnje s Karleušom:

– To je pitanje za nju. Ja sam trenutno u fazonu: “Nemojte da me zovete za duet ako mi ne padnete u ruke! Ja ću vas uhvatiti, samo mi vjerujte, ali nemojte da se ja više bacam u vaše ruke, molim vas” – završio je Paja.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt s Jelenom i reperom, ali oni nam se nisu javljali na pozive.

Podsjetimo, Jelenu sa Gazda Pajom veže dugogodišnja saradnja, pa su tako, osim što je na njenom albumu “Alfa” potpisan kao autor dva teksta – za pjesme “Benga” i “Lucifer”, 2019. imali i duetsku pjesmu “Lajk”, koja je te godine bila jedan od najvećih hitova u regionu.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima