back to top

Vaga je najtužniji horoskopski znak, u njenom umu budućnost je uvijek crna i neizvjesna

Pripadnici jednog znaka zbog vječitih dilema ne mogu odabrati pravi put, što ih čini tužnima. Iako neodlučni, prilično su postojani na putu do svojih ciljeva.

Ovaj horoskopski znak poznat je po svojoj neodlučnosti i mračnim razmišljanjima, zbog čega su uvijek nesretni ili depresivni.

Govorimo o Vagi. Vage su u stalnom strahu. Uvijek razmišljaju o posljedicama i predviđaju budućnost, koja je u njihovim glavama najčešće crna i neizvjesna, piše Naj Žena.

Opterećene kontrolom, Vage su prilično tužne, pa čak i depresivne jer ne mogu kontrolirati sve što postoji.

Njihova neodlučna priroda također utječe na njihove emocije, zbog čega mogu biti zbunjeni o tome kako se stvarno osjećaju.

Vagama je vrlo važna emocionalna ravnoteža. Kad tuga poremeti tu ravnotežu, Vaga pada. Njihova je tuga beznađe i skloni su joj se predati.

Vaga je neovisni izjednačivač emocija. Ako vjeruju u svoju sposobnost da upravljaju svojom tugom i potraže pomoć, mogu se brzo vratiti na pravi put.

U društvu su uglavnom omiljene zbog svoje dobrote i inteligencije pa se dobro slažu sa suprotnim spolom.

Vaga je jedan od najuravnoteženijih znakova, ali kada su depresivni, skloni su se osjećati nestabilno i neraspoloženo, sa smanjenom željom za druženjem.

Često se znaju osjećati beznadno, ali unatoč tome daju sve od sebe da ostanu sretni i pribrani, samo kako bi usrećili ljude oko sebe.

Možda zvuči čudno, ali Vage će radije tuđe osjećaje staviti ispred svojih. No, zbog svojih negativnih stavova sami su sebi najgori neprijatelji na putu do sreće.

Ovi znakovi nisu namijenjeni jedno drugom


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima