VESNA ZMIJANAC SE OSUŠILA! Pjevačica održala nastup poslije operacije srca

Vesna Zmijanac nedavno je imala operaciju srca i sve je prošlo u najboljem redu, te je uslijedio opravak pjevačice.

Pjevačica se nakon zahvata prilikom kojeg su joj ugrađeni bajpasevi uputila na Bukulju gdje ima svoje imanje i gdje očito najviše uživa. Tamo joj je sve potaman i u potpunosti se posvetila sebi, a u javnosti se, očekivano, nije pojavljivala, niti se oglašavala za medije.

Fanovi su, prvobitno bili zabrinuti za njeno zdravstveno stanje, pa im se na tu temu putem Instagrama obratila njena kćerka Nikolija koja je objasnila da se pjevačica osjeća dobro, a da je oporavak Vesne Zmijanac zaista protekao kako su se svi nadali, jasno je od prije nekoliko dana kada se ona u velikom stilu vratila na scenu.

Muzička zvijezda u četvrtak je nastupila pred prepunim Gradskim trgom u Rumi, u sklopu manifestacije “Rumsko kulturno leto”, a kada su je vidjeli na sceni građani Rume i drugih opština nisu mogli sakriti oduševljenje.

Koncert je počeo pjesmom “Nevera moja”, zatim su se cijelo veče nizali dobro poznati hitovi koje su sa Vesnom prisutni pjevali u glas, a ono što nije moglo proći nezapaženo jeste pjevačicin izgled koji se sada naširoko komentira.

Jedna od najvećih muzičkih zvijezda osamdesetih i devedesetih godina, poznata po tome što je postavila nove standarde po ugledu na svjetski show business u domenu javnog nastupa, spotova i scenskog izgleda i ovog puta opravdala je titulu koju decenijama nosi i potrudila se da na bini zablista. Za ovu priliku odabrala je dugu crnu toaletu sa providnim rukavima koju je upotpunila glomaznom ogrlicom, a nije moglo proći nezapaženo da je ona znatno smršala, te su svi komentirali da je oporavak Vesne Zmijanac na Bukulji bio pun pogodak i da pjevačica sada izgleda zaista fantastično.

(Express/Informer)

VESNA ZMIJANAC SE OSUŠILA! Pjevačica održala nastup poslije operacije srca Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima