VIDEO OVOJ LJEPOTICI UNIŠTIO INSTAGRAM: Ima NAJČUDNIJE TIJELO NA PLANETU – zadnjicu nevjerojatnih proporcija i NAJUŽI STRUK IKAD


Gracie Bon zgodna je Latina iz Paname koja je iznimno popularna na društvenim mrežama, a sve zahvaljujući svojoj vrlo neobičnoj figuri. Na Instagramu je prati preko 4 milijuna ljudi, a ona, očekivano, na poznatoj platformi zarađuje i velike količine novca.Samo obožavatelji.

Kratki videi lijepe brinete uvijek imaju milijunske preglede i viralni su na internetu, ali istovremeno izazivaju oprečne komentare. Dok je dio ljudi oduševljen i divi se njezinom izgledu, drugi smatraju da izgleda u najmanju ruku čudno i vrlo neproporcionalno.

Naime,Gracie ima vrlo, vrlo uzak struk i široka prsa, ali iznimno široke bokove i stražnjicu nevjerojatnih proporcija.

Ne zna se je li njezina pozadina dar majke prirode ili plastične kirurgije, iako se na videima čini kao da nije umjetna. Bilo kako bilo, ova Latina je ponosna na svoj atribut i rado ga pokazuje na raznim mjestima diljem svijeta.

Njezina snimka zavodljive šetnje ispred Eiffelovog tornja svojedobno je “pukla” Instagram – pogledana je preko 9 milijuna puta.Unatoč čestim prozivkama i kritikama publike, čini se da ova mlada dama nema problema sa samopouzdanjem te uživa u sebi i svom tijelu.

gracie je ponosna na svoje obline

“Nevjerojatno”, “Vulgarno, neproporcionalno i apsurdno”, “Imaš više plastike u sebi nego cijeli Atlantik”, “Imaš tako lijepo lice, zašto si to sebi napravila”, “Ovo se zove lipedem, bolest , istraži i saznat ćeš”, “Tako očita potreba da budeš u centru pažnje”, “Nije ugodno vidjeti tako neproporcionalnu figuru”, “Zašto si tako otrovan – žena je seksi, a ti si ljubomoran “, “Meni je ovo neugodno”, “Ne razumijem – je li ovo stvarno ili je to nekakav photoshop?”, “Mislim da ljudsko tijelo ne može ovako izgledati”, samo su neki od brojnih komentara.


pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima