VRELI KADROVI NIKOLINE PIŠEK: Golišava voditeljka pokazala grudi i zadnjicu, pa odgovorila na PROVOKACIJU!

Popularna voditeljka Nikolina Pišek trenutno se nalazi na ljetovanju u Zadru, a danas je na svom Instagram profilu izbacila slike iz jednog luksuznog hotela u ovom primorskom gradu.

Voditeljka se skinula u beli mini bikini, koji je imao trakice, koje su otkrile njene grudi. Nikolina je pozirala zavodljivo u bazenu luksuznog hotela. Pišekova je objavila i snimak, gdje se vidi kako zaranja u bazen, a u prvi plan je izbila njena izvajana zadnjica.

Popularna voditeljka je dobila pregršt komplimeneta. “Sve mlađa”, “Top”, “Predivna”, “Uhvati se posla na jesen, da te možemo vidjeti onako zgodnu i skockanu”, “Preslatka lutka”, “Narandžasta sirena”, samo su neki od komentara.

Međutim, bilo je i onih koji su joj uputili riječi kritike, a Nikolina je odgovorila jednom korisniku.

– Gledam malo Vaš profil, čemu toliko golotinje i samo promocije? Odajete dojam površne osobe opsjednute vlastitim tijelom. Vrlo plitko i otužno. Nije na nivou gospođe u Vašim godinama. Vjerujem da imate više da ponudite. Možda sam u krivu – napisao je jedan korisnik.

– Apsolutno ste u pravu, hvala vam – odgovorila je Nikolina kratko.

Inače, voditeljka je u jednoj emisiji nedavno govorila o braku s pokojnim Vidojem Ristovićem.

– Moj brak s Vidojem nije bio idealan, ali koji brak jeste? Imali smo zajedno prelijepe trenutke, isto kao i one malo teže. Kada bih mogla da vratim vrijeme, opet bih se udala za Vidoja, ali bih ovoga puta tražila ugovor. Ne samo predbračni nego i neke druge koji bi trebalo da se ispoštuju. Ne možeš me kao suprug stavljati u neki neizvjestan položaj sutra ako se nešto dogodi. Kada uđete u zajednicu, kada odlučite da imate dijete i kada ga dobijete, onda treba da radite zajedno u interesu tog djeteta. Stvari treba da se stavljaju na papir. Ljudi zato koristite advokate, zato oni i postoje – priča Pišekova u jednoj emisiji i dodaje da je sada pronašla poslove pomoću kojih vraća kredit koji je odavno podignut:

– Naslijedila sam taj jedan kredit i sada ga uredno vraćam. Dobro zarađujem, pa se trudim da sve obaveze ispunjavam na vrijeme. Snašla sam se, a kada je Vidoje umro, nisam imala dinara. Nekad sam odbijala poslove jer sam živjela u izobilju, a nakon što je preminuo jurila sam da radim šta god, samo da bih zaradila. Danas je sve nekako došlo na svoje, ali zato kažem da žena uvijek treba da se osigura prije braka.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima