back to top

Za Bikove, Blizance, Rakove i Ribe kraj listopada 2023. donosi zapanjujuće obrate i neočekivane promjene

za bikove, blizance, rakove i ribe kraj listopada 2023. donosi zapanjujuće obrate i neočekivane promjene

Listopad 2023. godine ušao je u posljednji tjedan, a razdoblje pred nama donosi velike promjene. Ovo je vrijeme da analizirate svoje greške i promijenite svoj život na bolje.

Astrolozi tvrde da će za četiri horoskopska znaka posljednji tjedan listopada biti izuzetno turbulentan i pun neočekivanih obrata.

Bik

Kod Bikova će se glavne promjene dogoditi na polju obiteljskog života i ne može se reći da će biti povoljne. Glavni problem bit će njegov tvrdoglavi karakter zbog kojeg postoji velika vjerojatnost da će svoju srodnu dušu doslovno otjerati.

Savjet Bikovima je da krajem listopada budu pažljivi prema voljenim osobama i da ne izazivaju sukobe.

Blizanci

Posljednji dani listopada bit će izuzetno kaotični za Blizance. Osim nevolja koje će doslovno “pljuštati” sa svih strana, moguć je i kraj duge veze.

Savjet astrologa je da budete oprezni u komunikaciji s kolegama jer postoji opasnost od neugodnih iznenađenja. Općenito, predstavnici ovog znaka naći će se na rubu nove životne faze.

Rakovi

I Rakove u zadnjem tjednu listopada očekuju velike promjene, ali pozitivne. Veliki uspjeh čeka ih na profesionalnom planu.

Nije isključeno da će se pojaviti novi izvori prihoda.

Riba

Ribe se trebaju pripremiti za dobre vijesti i ugodna iznenađenja, a krajem mjeseca najviše sreće će imati na financijskom polju.

Mogu očekivati ​​značajan napredak u ovoj sferi, što će donijeti sklad u obiteljski život.

Izvor: Najženstveniji

Rak, Blizanci i Djevice u 2024. ulaze bezbrižno i punih džepova, pred njima je vrijeme uživanja


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima