back to top

Za Djevice, Strijelce i Ribe kraj listopada 2023. donosi neopisivu sreću i ispunjava sve želje

Ušli smo u drugu polovicu listopada 2023. godine, au ovom će razdoblju pojedini horoskopski znakovi imati odlične prilike ostvariti sve što su zamislili.

Kraj listopada donosi im neočekivanu sreću i totalnu životnu promjenu. Jeste li među ovakvim listopadskim sretnicima?

Djevica

Za Djevice je ovo razdoblje promjena pa će se promijeniti i vaš pogled na svijet. Možda ćete osjetiti potrebu da promijenite sve, od mjesta stanovanja, garderobe, posla i partnera.

Bit ćete fokusirani na sebe i svaku promjenu koja dolazi, prigrlit ćete i pretvoriti u blago. Možete očekivati ​​pozitivne stvari i na financijskom i na ljubavnom planu.

Strijelac

Za predstavnike ovog horoskopskog znaka kraj listopada je povoljan period vezan uz posao i financije. Konačno će dobiti priliku pokazati i maksimalno iskoristiti svoje potencijale, čime će poboljšati svoj kućni budžet i radovati im se.

Moguća povišica ili projekt o kojem su prijašnjih godina mogli samo sanjati. Situacija u ljubavi bit će mirna i stabilna.

Riba

Iako se rođenima u ovom znaku sve manje-više vrti oko posla i financija, u čemu su uspješni, sada je vrijeme za ljubav. Naime, samci bi do kraja zime mogli upoznati svoju srodnu dušu pa je važno da malo više pažnje posvete osobama koje im ulaze u život.

Što se tiče materijalnih stvari, Ribe se vesele ostvarenju dugoročnih planova, bilo da se radi o kupnji nečega o čemu dugo maštaju ili o ulaganjima koja će se pokazati vrlo dobrima.

Izvor: Najženstveniji

Tamara Globa: Život mnogih znakova drastično će se promijeniti u samo nekoliko dana


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima