back to top

Žene Rak, Vaga i Ribe magnet su za jači spol – one su najbolji vjetar u leđa i nikad im nije dosadno

Neke su žene jednostavno neodoljive i djeluju kao magnet na suprotni spol. Mogu spojiti ljepotu, inteligenciju i privrženost – zato se smatraju idealnim partnerima.

Takve žene muškarci odmah žele zaprositi, oženiti i voljeti i iznenađivati ​​do kraja života. S njima nikad nije dosadno, s njima se uči i neophodan su vjetar u leđa vašim partnerima.

Horoskop otkriva u kojim se znakovima takve žene najčešće rađaju…

Rak

Možda će vas iznenaditi da žena Rak nosi titulu “femme fatale”. Istina, u početku djeluju bojažljivo i sramežljivo, ali kada u vezi nastupi njihovo opuštanje, tada pokažu svoju pravu osobnost. Topli su, brižni i znaju funkcionirati s partnerom.

One su uvijek svjesne što mu treba, pa ih muškarci rado žene. Kad se zaljube, nije im stalo ni do koga. Bezuvjetno daju ljubav i poznati su po tome što često prave romantična iznenađenja.

Vaga

Vage su izuzetno privlačne žene, inteligentne i posjeduju vrlo neobičnu karizmu. Žene rođene u znaku Vage nisu sebične, što se posebno sviđa jačem spolu. Kada vide da je voljenoj osobi loše, učinit će sve da im bude bolje.

Vaga uvijek zna kakav savjet podijeliti, partner se često oslanja na njezinu podršku i s njom svladava životne poteškoće. Vage se ne odlučuju tako lako na ludi kamen, ali to ne mijenja činjenicu da nemaju mnogo bračnih ponuda.

Riba

Žene rođene u znaku Riba obraćaju pažnju na osjećaje ljudi koje vole. Ponekad znaju druge nesvjesno usrećiti i utješiti, najčešće spontanim gestama kojih nisu ni svjesni. Žene Ribe su vrlo odane i vjerne, što muškarcima ulijeva sigurnost.

Kad se zaljube, neće misliti ni na koga drugog, a kamoli na prevaru. Ribe vole iznenađivati ​​svoje partnere darovima kada se najmanje nadaju i zato ih mnogi muškarci žele za supruge.

Stvari koje muški Zodijaci najviše mrze, potpuno ih izbacuju iz takta i izazivaju izljeve bijesa


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima