back to top

ŽEPČE: Učenik pištoljem prijetio profesorici

U Žepču se danas u Srednjoj mješovitoj školi odvijala prava drama kada je učenik na času pištoljem prijetio profesorici nakon čega je pobjegao, potvrdila je za portal “Avaza” Aldina Alić, portparol MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.   

– U 13:15 sati, služba Policijske stanice Žepče je od strane menadžmenta Srednje mješovite škole u Žepču obaviještena  da je učenik na času vatrenim oružjem uputio prijetnje profesorici nakon čega je pobjegao. Odmah nakon toga alarmirane su sve policijske patrole, a u međuvremenu se otac javio koji je saznao za događaj i koji nas je obavijestio da je dijete pronašao u porodičnoj kući i stavio ga pod kontrolu do dolaska policijskih službenika – navela je Aldina Alić.

Dodala je da je prema prvim preliminarnim informacijama u trenutku dok je učenik boravio u školi i uputio prijetnje, okvir pištolja bio prazan. 

– U toku su aktivnosti u službenim prostorijama Policijske stanice Žepče gdje se nalaze maloljetnik i staratelj, a kako bi se zadokumentovao ovaj događaj – kazala je Alić.  

The post ŽEPČE: Učenik pištoljem prijetio profesorici appeared first on Dnevni.ba.

dnevni.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima