back to top

Životne šanse i trenuci sudbine za svaki horoskopski znak – prepoznajte ih i iskoristite!

Za svaki znak Zodijaka, zvijezde izdvajaju posebne trenutke i događaje, koji daju mogućnost samostalnog odabira budućeg životnog puta.

Takvi sudbonosni trenuci i životne prilike jedinstvene su po svojoj energiji, pa ih je teško pomiješati sa sivom svakodnevicom koja nas okružuje iz dana u dan.

Na taj način svemir svakome od nas daje priliku da promijeni tijek svoje životne sudbine.

Ovan

Sreća je vjeran pratilac Ovnova, no problem se krije u ponašanju ovih osoba. Ovnovi su bezobzirni i nepopustljivi. Gaze kao tenkovi, ne primjećuju sitnice u svom životu. Sudbina im daje znakove samo događajima, ne signalizirajući moguće promjene već mijenjajući sam put.

Obratite pažnju na to što vam se događa kada vam sve ide od ruke, a onda se odjednom sve promijeni.

Bik

Zvijezde daju bikovima tanke niti za koje bi se morali uhvatiti kako bi se uhvatili za čvrsto i pouzdano uže i zgrabili ga objema rukama.

Pokušajte jednostavno preuzeti sve zanimljive poslove i onda ih poredati po važnosti. Tako ćete odabrati ispravne “niti” sudbine.

Blizanci

Svemir vas neprestano vodi putem koji vas može dovesti do mirne luke. Ako se na sve načine opirete onome što vam se događa u životu, posljedice mogu biti tužne.

Pokušajte izbjeći nepromišljene postupke koji će vas natjerati na put koji nema cilja.

Rak

Sudbina raka ukazuje na greške zbog ozbiljnih problema. Ako ne želite propustiti svoju sreću, obratite pažnju na situacije kada vam se čini da je sav život katastrofa.

Ako vam je brak propao, posao je propao ili vas djeca ne slušaju, to vam signalizira da dolazi sudbonosni čas u vašem životu.

Lav

Lavovima je očito beskorisno davati znakove jer svemir jednostavno radi sve za Lava sam. Događa se prilično rijetko, ali uvijek pogodi metu. U većini takvih slučajeva ljudi jednostavno prihvate neke činjenice, a zatim promijene mišljenje o ljudima, događajima.

Ponekad je jako bolno, ali kasnije sve prođe najbolje. Razilazite se s voljenom osobom, a za koji mjesec sklapate sretan i čvrst brak s nekim drugim – tako je to s Lavovima.

Djevica

Djevicama se rijetko događaju sudbonosni trenuci, jer ih namjerno izbjegavaju.

Ove osobe se boje promjena i žele da uvijek bude kao u ovom trenutku, pa da bi pomaknule situaciju s mrtve točke, Djevice se moraju natjerati da počnu djelovati.

Vaga

Sudbina ne voli Vagama davati znakove, jer ih može natjerati da polude. Svemir radije jednostavno “ispravlja” kretanje tih osoba, ne dopuštajući im da padnu licem prema dolje u blato.

Sudbonosni trenuci u životu Vaga su sitnice koje ih vesele i koje im se svakodnevno događaju.

Škorpion

Sudbina daje Škorpionima priliku da promijene svoju budućnost samo dva ili tri puta u životu, ali to su veliki darovi koji zahtijevaju odlučnost.

Znajte, ako vas sudbina stavi pred izbor, a pritom je svaki od njih pozitivan za vas i uvjereni ste da je to prava prilika da svoj život učinite posebnim – ne oklijevajte.

Strijelac

Strijelci u sudbonosnim trenucima svog života mogu osjetiti snažan dotok odlučnosti, val dobrog raspoloženja. Kad vam život pripremi „masnu pogaču“ u obliku događaja, u takvim trenucima zrak kao da se zagrije.

Ako ste oduševljeni, uzbuđeni, onda je vrijeme da promijenite svoju sadašnjost i budućnost.

Jarac

Kod Jarca sve ide uzlaznom putanjom. U djetinjstvu i mladosti svemir se rijetko miješa u život tih osoba, no nakon toga stupanj pomoći raste proporcionalno željama.

Te zahvate u njihovu sudbinu gotovo nikad ne mogu primijetiti, pa misle da su sve postigli svojom genijalnošću i preciznim proračunom.

Vodenjak

Oni znaju što im treba, ali idu prema tome samo u slučaju potpune slobode djelovanja. Kada Vodenjak ima početni impuls, on postaje sretniji, bogatiji, uspješniji.

Ako ste osjetili da se u vašem životu pojavio apsolutno definiran cilj i način da ga postignete, znajte da je to znak sudbine koji vam govori da idete naprijed.

Riba

Mirni trenuci u životu, kada ih ništa ne odvlači od vlastitih problema, mogu poslužiti kao znakovi sudbine za Ribe.

Kada ste prepušteni sami sebi, to ukazuje da su pred vama ugodne promjene koje vam se u početku možda neće svidjeti.

Izvor: Prvo

5 znakova Zodijaka koji imaju razvijeno šesto čulo, nikad ne griješe u svojoj procjeni


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima