back to top

Zmajevi dva puta s Česima u Brnu

Muška seniorska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će u okviru EHF tjedna za nacionalne timove odigrati dva prijateljska meča protiv Češke u gostima.

Izbornik Irfan Smajlagić je za ovo okupljanje uputio pozive sljedećim igračima: Benjamin Burić (Flensburg; Njemačka), Admir Ahmetašević (Winterthur; Švicarska), Harun Hodžić (Chambery; Francuska), Mirsad Terzić (Wisla Plock; Poljska), Marko Davidović (Tatran Prešov; Slovačka), Mirko Herceg (Csurgoi; Mađarska), Dino Hamidović (Gračanica), Igor Mandić (Selestat; Francuska), Luka Knežević (Sloboda), Marko Panić (Montpellier; Francuska), Nedim Hadžić (Borac), Faris Čolaković (Krivaja), Senjamin Burić (Skjern; Danska), Adin Faljić (Zagreb; Hrvatska), Amir Muhović (Borac), Marko Majstorović (Krka; Slovenija), Adi Mehmedčehajić (Gračanica), Luka Perić (Celje; Slovenija), Srđan Predragović (Graz; Austrija), Ibrahim Haseljić (Gorenje; Slovenija).

Oba susreta protiv Češke igraju se u Brnu. Prvi je na rasporedu 4. studenog u 17 sati, a drugi dan kasnije od 13 sati. Naša selekcija okuplja se u ponedjeljak 30. listopada na Ilidži, a u Češku putuje u petak 3. studenog.

Ovo su utakmice koje će poslužiti izborniku Smajlagiću u pripremi za siječanjsko Europsko prvenstvo na kojem je svoje mjesto po treći put pronašla i naša reprezentacija. A tim BiH će igrati u Manheimu u skupini E sa Švedskom, Nizozemskom i Gruzijom.

Zmajevi prvi susret igraju u četvrtak 11. siječnja u 20.30 sati protiv jednog od favorita Eura, Švedske. Dva dana kasnije, u subotu 13. siječnja od 18 sati BiH igra protiv Nizozemske. Posljednja utakmica grupne faze je u ponedjeljak 15. siječnja od 18 sati protiv Gruzije koja je debitant na Europskom prvenstvu. Er.B.

Zmajevi dva puta s Česima u Brnu

U Europskom kupu na Čehe i Turke

Tri bosanskohercegovačka rukometna kluba saznala su protivnike u 3. kolu EHF Europskog kupa. Vogošća će za protivnika imati češku ekipu Handball Brno, Leotar se sastaje također s češkom ekipom Karvine, dok će tuzlanska Sloboda igrati protiv turske ekipe Spor TOTO. Sve tri bh. ekipe su domaćini u prvim mečevima koji su na rasporedu 25. i 26. studenog, dok su uzvrati na rasporedu 2. i 3. prosinca.

The post Zmajevi dva puta s Česima u Brnu appeared first on Dnevni.ba.

dnevni.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima