back to top

Znamo je pola vijeka, a NIKAD nije izgledala ljepše: Kad se Suzana Mančić sinoć pojavila u Beogradu, svi su zastali na tren

Proslavljena voditeljka Suzana Mančić sinoć je bila među gostima na jednom gradskom događaju i ponovo podsjetila sve zbog čega decenijama važi za jednu od najljepših žena na prostoru bivše Jugoslavije.


Nekadašnja pevačica, loto devojka i voditeljka beskrajne harizme prisustvovala je razgovoru o knjizi “Ti si ta” Ane Dornik u Ustanovi kulture Božidarac.

Tom prilikom, pojavila se u izdanju tipičnom za njen stil – damskom, svedenom, a ipak efektnom.


Izbor Suzane Mančić bila je svijetla haljina ukrašena cvijetnim dezenom, a u pitanju je model s V-izrezom i kratkim rukavima, strukiran tako da naglašava njenu vitku figuru, koju je voditeljka dovela do savršenstva.

Kao i obično, ona je sve pozdravila širokim osmijehom i očarala ljepotom i vedrim raspoloženjem.


Kako je u jednom intervjuu prije nekoliko godina istakla, ona je sigurna da je uvijek u vrhunskoj formi zahvaljujući svojoj samodisciplini i želji da se potrudi oko svog zdravlja i izgleda.


 Sve je to stvar velike discipline, upornosti i volje. Žena koja je izabrala da se bavi javnim poslom nema pravo na opuštanje, već uvijek mora imati u vidu da konkurencija ne spava. Ako živiš od svog lica, onda moraš da mu posvetiš maksimalnu pažnju. Pogledajte, recimo, Šer, Džejn Fondu ili Sofiju Loren. Sve su to žene koje su zašle u „lijepe” godine, ali i dalje izgledaju besprijekorno. Zar neko stvarno misli da su to postigle tako što su lenstvovale i jele bifteke i kolače? – objasnila je voditeljka za “Lepotu i zdravlje”.

Suzana je, kako je ispričala, u mladosti prednosti davala kozmetici, dok je u posljednjih godina “brigu o svojoj ljepoti i zdravlju prepustila doktorima”.


 Iskrena da budem, to uopšte nije lako. Prije svega, konstantna njega zahtijeva dosta vremena, strogu disciplinu, ali poprilično i košta. Poštovalac sam svih inovacija do koje je došla savremena medicina, prije svega u oblasti estetskih intervencija – rekla je tada Suzana Mančić.

znamo je pola vijeka, a nikad nije izgledala ljepše: kad se suzana mančić sinoć pojavila u beogradu, svi su zastali na tren
Znamo je pola vijeka, a NIKAD nije izgledala ljepše: Kad se Suzana Mančić sinoć pojavila u Beogradu, svi su zastali na tren


Ona je proteklih godina posjećivala nutricioniste, išla na mezoterapiju, zatim na tretman venduze…


Ishrana je svakako jedna od najvećih tajni proslavljene voditeljke, koja je sa ulaskom u četrdesete napravila veliki zaokret, pa je masnu i prezačinjenu hranu zamijenila laganijom i zdravom opcijom.

 Zanimljivo je da sam ranije bila veliki gurman, hrana mi nije bila ukusna ako nije bila masna, ljuta, slana… Međutim, kada sam zašla u četrdesete, preko noći se sve promijenilo. Odjednom, počela sam da biram blage ukuse, prešla sam na maslinovo ulje, dala sam prednost zelenišima, barenom i grilovanom mesu… – ispričala je.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima