back to top

ZORICA KONAČNO PROGOVORILA O ODNOSU S BRENOM: Ko ovdje ima konjsku glavu?

Folk pjevačicu Zoricu Marković, koja je inače bez dlake na jeziku, često pitaju za odnos s kolegicom Lepom Brenom, po kojoj ona nerijetko zna javno da oplete, pa je tako komentarisala da je Brena stipsa, ali i da ima “konjsku glavu”.

Iako se špekulisalo da ju je nekadašnja vlasnica “Granda” sabotirala u prošlosti, Markovićka tvrdi da između njih nikad nije postojao neki konkretan problem, već da su se mimoilazile zbog razlika u karakteru.

S druge strane, istakla je da njih dve imaju i dosta fizičkih sličnosti, te da su ih u mladosti mnogi čak i poredili.

-Stalno su govorili da smo Brena i ja zgodne, ali da imamo konjske glave! Šta da radimo, takve nas je bog stvorio?! Konj je plemenita životinja i meni je to kompliment. Šta je ružno kod konja?! Mislim da ja imam i veću glavu od nje! Čujem da mnogi komentarišu da je posljednjih godina pretjerala s botoksom, ali nisam saglasna s njima. Za razliku od nje, ja nisam ništa radila na sebi. Ne bih mogla da idem pod nož jer ne mogu da trpim bol, a i nemam komplekse – rekla je Zorica, pa iznijela detalje njenog odnosa s Brenom:

-Ne vjerujem da gaji neki poseban animozitet prema meni. Godinama se poznajemo, imamo korektnu relaciju, ali vidjela sam da sa mnom ne želi bližu komunikaciju. Prema nekim kolegama je srdačna i prijatna na snimanjima, a meni se samo usputno javi. Pošto ima neki stav s visine, čovjek ne može lako ni da joj priđe. Da je drugačija, možda bih ja nju pozvala na kafu da je častim. Svi znamo ko je Brena, mi nikada nismo imale problem, osim što se razlikujemo u karakteru i osobinama. Tamo osamdesetih godina govorili su da ima neka grupa u kojoj pjeva neka djevojka koja je krupna, oni su tada već bili popularni. Nisu oni mene namjerno sabotirali, tada je bilo neminovno. Ja sam tada imala pjesmu “Zumbuli, zubuli cvatu”, ali su i oni imali “Čačak” i, sjećam se, pokojni Minimaks se malo našalio na temu te njihove pjesme i postala je popularna. Brena je imala tim, a ja sam solo igrač. Zvali su me na svoju turneju, a ja sam odbila jer sam predlagala da budu i drugi pjevači.

(Express/Republika)

ZORICA KONAČNO PROGOVORILA O ODNOSU S BRENOM: Ko ovdje ima konjsku glavu? Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima