‘Blue nova’ hit boja 2024. za uređenje interijera

Još nas nešto više od dva mjeseca dijeli do Nove 2024. godine koja će sa sobom donijeti zanimljive trendove, kako u modi i ljepoti, tako i u uređenju interijera. Jedan od trendova kojega svake godine s nestrpljenjem čekamo jest hit boja nadolazeće godine.


‘blue nova’ hit boja 2024. za uređenje interijera
‘blue nova’ hit boja 2024. za uređenje interijera
‘blue nova’ hit boja 2024. za uređenje interijera
‘blue nova’ hit boja 2024. za uređenje interijera
‘blue nova’ hit boja 2024. za uređenje interijera

Benjamin Moore, popularni američki brend boja za zidove objavio je boju koja će biti hit u nadolazećoj godini.

Nakon što je ovu godinu obilježila takozvana Raspberry Blush 2008-30, odvažna koraljna boja s ružičastim tonovima, sada je Moore bojom 2024. proglasio hrabru i upečatljivu, a istovremeno nježnu boju Blue Nova 825.

Ovu boju karakteriše primamljivi srednji ton koji u ravnotežu dovodi dubinu, intrigu, privlačnost i uvjeravanje. Ova osvježavajuća plava boja ima elemente ljubičaste koja joj daje dodatnu dubinu. Najbolje funkcioniše u kombinaciji s mekom, bijelom obradom i odlično izgleda u domovima, ali i u uredima koji su okrenuti modernom uređenju, rekla je Andrea Magno, direktorica marketinga i razvoja boja u Mooreu.

Blue Nova je boja ispred svog vremena. Palete primorskog štiha tek trebaju osvojiti privatne i poslovne prostore, a na put oko svijeta krenula je uz Sjeverne Amerike.

Blue Nova je nježna, a bogata, hladna, a umirujuća i upravo je to čini savršenom za svaki interijer. Bilo da ovom bojom želite obojiti dnevni boravak, spavaću sobu ili ured – ona će stvoriti dobru atmosferu, učiniti vas produktivnijim, ali i opuštenijim.

Poput Raspberry Blush iz 2023., Blue Nova nam nudi dašak sreće u domovima. U usporedbi s Raspberry Blush, Blue Nova boju je lakše uklopiti u dom, ali i u modne kombinacije.

Stručnjaci za uređenje interijera napominju kako bi ovom bojom najbolje bilo naglasiti jedan zid u prostoriji.

Ovaj ton ne uklapa se sa zemljanim tonovima, kao ni s ljubičastim podtonovima. Blue Nova je savršena u kombinaciji s mramorom, kvarcom, drvenim podovima i sivkastim namještajem, prenosi Zadovoljna.hr.

(Zene.ba)

‘Blue nova’ hit boja 2024. za uređenje interijera Žene.ba.

zene.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima