back to top

Dada Mešaljić ponovo u “Zvezdama Granda”? Sa suzama u očima progovorila o samohranom roditeljstvu: Nije lako, al’ je jako

Talentovanu i duhovitu takmičarku Dadu Mešaljić publika je obožavala da gleda i sluša u „Zvezdama Granda“. Ipak, nije joj se dalo da dođe do samog finala, ali je sve obradovala kada se ponovo pojavila na snimanju popularnog muzičkog šoua.

Međutim, umjesto da se takmiči, Dada je odlučila da ipak iz drugog razloga posjeti studio na Košutnjaku, a za ekipu redakcije Grand online otvorila je dušu i otkrila šta se to dešava u njenom životu.

– Ne takmičim se, danas sam samo podrška mojoj Caki, ali je trema podjednako velika kao da sam u takmičenju. Baš se tresem, kako sam zakoračila na parking baš sam u šoku – iskrena je Dada koja ne krije da joj je trema veliki problem i da bi je sigurno imala da se ove sezone takmiči.

– Mislim da bi bila još veća. Oduvijek sam imala tremu, nego sam je na svoj način prikrivala, tj nisam se zaustavljala s pričom kako stanem na scenu. Mislim da sam imala najveću tremu od svih takmičara, samo sam je na drugi, svoj način ispoljavala. Trema i adrenalin kad se spoje, onda se desi ono što se desi – našalila se pjevačica, aludirajući da duhovite opaske koje je u takmičenju znala da uputi žiriju.

Na pitanje da li ju je trema sputavala tokom takmičenja, odgovara potvrdno, ali priznaje da velike ciljeve tokom učešća u „Zvezdama Granda“ nikad nije ni imala, već je puštala da sudbina uradi svoje.

– Realno nikad nisam pucala na finale. Meni su uvijek bile ambicije da idem iz kruga u krug, ali sam se uvijek zaustavljala kod četvrtog. Uvijek me je nešto spriječilo na tom četvrtom krugu– kaže Dada i otkriva da li bi se ponovo prijavila za najgledaniji muzički šou:

-Ne znam, imam vremena, mlada sam (smijeh). Svaki put kad dođem u Beograd povuče me ta želja, volim taj period dok sam se takmičila.

Ne krije da su joj „Zvezde Granda“ na neki način promijenile život. Danas radi punom parom i za njen nastup uvijek se traži karta više.

–„Zvezde Granda“ su mi donijele mnogo, pre svega popularnost, gdje god da odem ljudi me prepoznaju. Neka priča ko šta hoće, ali Grand je najveća reklama, svi su počeli odavde. Inače, snimila sam pjesmu, radim i zadovoljna sam kako ide moja karijera. Nova pjesma je balada, što sam baš željela, nekako sam htjela da dam svoj pečat. Na neki način sam rizikovala s baladom, jer danas prolaze tralalajke ali zadovoljna sam. Marke nisam dala za reklamu i dva miliona pregleda an Jutjubu nije malo -ponosno ističe i dodaje da je ovo tek njen početak.

Mada na sceni djeluje vrcavo, privatno je veliki emotivac. Na pitanje kad je posljednji put zaplakala, pjevačica se slomila.

– Jesam emotivac. Evo sad ću početi da plačem – rekla je sa suzama u očima, pa se dotakla kćerkice koja joj je najveća podrška. Na ulogu majke je jako ponosna i ne osvrće se na komentare da je samohrani roditelj.

– Snalazim se, nije lako ali je jako. Ne bih mogla da zamislim svoj život bez nje. Baš smo vezane, ne razdvajamo se, dovela sam je i danas na snimanje. Već viri da vidi šta je na sceni – s osmjehom ističe i otkriva kako njena mezimica reaguje na njen spot:

– Reaguje, prepozna glas i lik. Ona mi je najveći uspjeh!

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima