back to top

DETALJI TRAGEDIJE: UDALA SE, MISLILI SMO DA JE SRETNA! DVIJE VERZIJE O PADU DJEVOJKE U BUNAR

detalji tragedije: udala se, mislili smo da je sretna! dvije verzije o padu djevojke u bunar

– To je kuća na kraju sela, poznavali smo nju i porodicu. Djevojka se udala prije par godina, mislili smo svi da je sretna. Ništa nije ukazivalo na to da ima suicudne misli, pa i dalje ne mislimo da je to u pitanju – kaže komšinica iz sela za Kurir i dodaje:

– Dosta bunara u selu je u ravni sa zemljom, nisu visoko izgrađeni. Pošto je sve bilo tako rano ujutru, moguće je da je nekako upala, da nije vidjela. Ne znam, svašta može biti u pitanju.

Prema riječima drugih komšija, žena je imala psihičkih problema sa kojima se borila u posljednje vrijeme.

– Bila je dosta teško psihički, ali ne mislim opet da je suicid u pitanju jer je imala podršku i ljudi koji su brinuli u njoj. Nažalost, nikada nećemo saznati šta se tačno desilo jer nje više nema – kaže nam komšija.

Da podsjetimo, jutros, nešto poslije 6 sati, žena je pala u bunar i vatrogasci su uspjeli poslije sat i po dramatične akcije da je izvuku na sigurno i u svjesnom stanju je predaju ekipi Hitne pomoći.

– Ona je bila svjesna i komunicirala je po malo, ali nije joj bilo spasa – kaže izvor Kurira.

Ona je odmah transportovana u bolnicu i nažalost i pored napora ljekara ona je ubrzo po prijemu oko 8 i 40 preminula jer je imala teške unutrašnje povrede.

The post DETALJI TRAGEDIJE: UDALA SE, MISLILI SMO DA JE SRETNA! DVIJE VERZIJE O PADU DJEVOJKE U BUNAR first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima