back to top

Dnevni horoskop za 18.04.2024.

Ovan


Nećete biti raspoloženi za kontakte pa ni veće poslovne obaveze. Crpićete snagu iz trenutaka koje ćete posvetiti sebi, iako će ih biti premalo. I protiv volje, naći ćete se u situacijama koje ćete baš vi morati rješavati ili slušati nečije probleme, što će vas deprimirati. Kod osjetljivih na vremenske prilike moguća je glavobolja.

Bik

dnevni horoskop za 18.04.2024.
Sve važnije poslove obavite tokom jutra, jer će vam nakon podneva energija naglo pasti. Mnogi ljudi zanimaće se za vas pa se pripremite na učestalu zvonjavu telefona i pun inboks poruka. Pojedinci bi mogli biti i vrlo naporni pa će vas psihički iscrpiti. Više ćete brinuti o drugima, posebno o zdravlju člana porodice.

Blizanci

dnevni horoskop za 18.04.2024.
Osjećaćete se iscrpljeno usljed povećanog poslovnog obima i kontakta s drugima. Izvjesno je prolazno nezadovoljstvo trenutnim odnosnom snaga na ljubavnom planu. Partner će biti previše posvećen poslu, ali mu to ne zamjerite. Pružite mu podršku, jer mu to najviše treba.

Rak

dnevni horoskop za 18.04.2024.
Povoljne su vam sve aktivnosti, od novih projekata do promjene posla. Ako se bavite poslovima s inostranstvom, dobro je vrijeme za nove početke. Životne teškoće vezane za finansije, posao ili bliske ljude još će vas čvršće povezati s partnerom. Samci, učinite konkretne korake prema nečijem srcu.

Lav

dnevni horoskop za 18.04.2024.
Na površinu braka isplivaće karakterne razlike. Biće vam dosta toga da partneru stalno popuštate, dok on tvrdoglavo radi po svom. Slobodnima bi ljubav mogla biti neuzvraćena, ali ne odustajte. Budite uvijek u simpatijinoj blizini, prihvatite odnos kao prijateljstvo, jer će se poslije iz toga izroditi nešto više.

Djevica

dnevni horoskop za 18.04.2024.
Raspoložiće vas vrijeme provedeno s prijateljem ili tek kratka šetnja gradom. Tragaćete za intelektualnim podsticajima, društvom zanimljivih sagovornika i ljudima od kojih imate šta naučiti. U nemogućnosti da to postignete, vrijeme ćete provoditi na internetu.

Vaga

dnevni horoskop za 18.04.2024.
Prepuni ste inicijative i želje za dokazivanjem. Nastojaćete u svemu biti najbolji i to će vam polaziti za rukom. Najbolje učinke postići će oni čiji posao iziskuje kreativnost i originalne ideje. Zadržaćete dobro raspoloženje i optimizam u osjetljivim trenucima i tako usmjeriti gotovo svaku situaciju u svoju korist.

Škorpija

dnevni horoskop za 18.04.2024.
Mjesečev uticaj podstaknuće vas da učinite nešto što odavno namjeravate. Osjetićete da je dozrelo vrijeme da povučete liniju ispod prošlosti i nastavite dalje ne okrećući se unazad. Poslovna situacija znatno će se poboljšati. Poziv ili razgovor udariće temelje poslu koji ćete uspješno ostvariti idućih dana.

Strijelac

dnevni horoskop za 18.04.2024.
Iako imate volje za ljubav, nećete se osjećati sigurnima da krenete u nešto novo. Strpite se. Nemojte sami sebe na nešto prisiljavati niti dopustiti da neko vrši pritisak na vas. Dajte sebi vremena da razmislite šta zapravo želite. Mogla bi se pojaviti dobra prilika za zaradu, ali nećete biti sigurni da li je prihvatiti, jer vam neće ulijevati sigurnost.

Jarac

dnevni horoskop za 18.04.2024.
Pokazaćete da se ničega ne bojite i da ste ravnopravni s moćnijima od sebe. Nepogrešivo ćete procijeniti kako se trebate postaviti u osjetljivim situacijama. Zarada od honorarnih poslova popraviće vam prihode. Mogla bi vam se pružiti povoljna prilika za kupovinu polovnog automobila.

Vodolija

dnevni horoskop za 18.04.2024.
Dobre prilike i uspjesi izmjenjivaće se s pogrešnim procjenama i negativnim reakcijama saradnika. Nemojte se upuštati u rasprave, uradite po svome, štogod to bilo. Ljubavni život ispuniće iskušenja iz kojih ćete izaći zreliji. U vezama i brakovima izvjesna su vanjska uplitanja, a kojih nećete biti svjesni.

Ribe

dnevni horoskop za 18.04.2024.
Nadređeni će od vas tražiti mnogo spretnosti u djelovanju i marljivost. Ovim zahtjevima ćete uspješno izaći ususret. U ljubavi ćete iskazivati odgovornost i spremnost za život udvoje. Ako ste sami, nije isključeno da baš danas nekog upoznate.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima