back to top

Dnevni horoskop za 17.04.2024.

Ovan


Dan ćete provesti radno. Spremaćete kuću i pomagati starijim ukućanima oko priravljanja ručka. Ne oklijevajte pristupiti osobi do koje vam je stalo. Iako se nećete ugodno osjećati, druga strana će vas doživjeti ležernima i veoma privlačnima pa će vas njeno ponašanje ohrabriti da i sami pokažete više inicijative.

Bik

dnevni horoskop za 17.04.2024.
Trebaće vam više mira, a kako vas ne očekuju značajniji događaji, najviše vremena ćete provesti u laganom tempu i ritualima koje volite. Dan je povoljan za osvajanje nečijeg srca. Neki od vas prihvatiće udvaranje simpatične osobe tek toliko da se malo zabave. Javiće vam se neko koga niste dugo vidjeli.

Blizanci

dnevni horoskop za 17.04.2024.
Mogli biste razmišljati o radikalnim zaokretima u privatnom životu ili izglađivanju nesporazuma s jednom osobom. Bićete ugodno iznenađeni partnerovim romantičnim ponašanjem. Dan je stvoren za bliskost i nježnost pa se i samcima savjetuje da večernje sate provedu na društvenim mrežama, jer bi nekog mogli upoznati.

Rak

dnevni horoskop za 17.04.2024.
Iako ćete se dobro nositi sa zbivanjima, trebaće vam više odmora pa ćete najradije uživati u svom miru, izbjegavajući čak i ukućane. Bićete zasićeni razgovorima i savjetima koje niste tražili. Moguće su svađe s partnerom, uglavnom zbog obostrane nepopustljivosti. Kod nekih će razlog svađama biti neutemeljena ljubomora.

Lav

dnevni horoskop za 17.04.2024.
Česti telefonski razgovori neće vam dopustiti da se prepustite odmoru kakav vam treba. Mogli biste preko volje dogovoriti susret s prijateljem, a zatim i brzo otići kući, jer nećete biti raspoloženi za razgovore. Slobodni će biti zaokupljeni emotivnim životom. Neko će vas oduševiti pa ćete se prepustiti toku ljubavnih događaja bez ustezanja.

Djevica

dnevni horoskop za 17.04.2024.
Koristićete svaki slobodan trenutak za kontakte s ljudima koje niste dugo vidjeli. Opuštaće vas neobavezne šetnje ili društvo ljudi s kojima možete otvoreno razgovarati. Ipak, vodite više računa o svojim izjavama ili načinu na koji se obraćate drugima, jer nisu isključene ozbiljnije svađe i nerazumijevanja.

Vaga

dnevni horoskop za 17.04.2024.
Pred vama je dan druženja. Razgovor koji će započeti u veselom tonu, mogao bi se izroditi u raspravu u kojoj ćete voditi glavnu riječ. Ipak, niko neće moći proturječiti vašim odličnim argumentima. Intelektualni kapaciteti su vam na vrhuncu pa će vam učenje ići veoma lako.

Škorpija

dnevni horoskop za 17.04.2024.
Nemojte se prepuštati samosažaljenju, koliko god vas shrvalo neraspoloženje. Budite aktivni, prihvatite se kućanskih poslova, sređivanja računa, popravki. Sumnje koje vas muče, u vezi partnerove vjernosti, odagnajte razgovorom u četiri oka – shvatićete da niste bili u pravu.

Strijelac

dnevni horoskop za 17.04.2024.
Više ćete se kretati, biti razgovorljivi i spontani. Vaš šarm pridonosi popularnosti, posebno kod suprotnog pola. Intenzivno ćete slati elektronska pisma, poruke ili dugo telefonirati. Pojačana psihička energija povoljno će se odraziti na vašu sposobnost učenja i pamćenja pa, ako spremate ispit, zapnite i učite.

Jarac

dnevni horoskop za 17.04.2024.
Budite tolerantni i druželjubivi. Nemojte tvrdoglavo insistirati na svojim stavovima, pogotovo ako znate da će vas to udaljiti od dragih ljudi. Ukoliko smatrate da finansijska situacija zahtijeva povećani oprez, obavite s ukućanima razgovor o tome – zajednički ćete lakše doći do rješenja. U razgovoru s prijateljem doznaćete da se nekome sviđate.

Vodolija

dnevni horoskop za 17.04.2024.
Slobodni bi mogli upoznati nekog zanimljivog i ostvariti novo prijateljstvo. Zauzeti će uživati u društvu partnera, uz čiju ćete pomoć riješiti finansijski ili neki drugi problem. Sanjarićete o putovanju na neko lijepo mjesto, gdje se možete u miru odmoriti. Ukoliko ne možete otputovati, sanjarićete, ali i već sad praviti planove o ljetovanju.

Ribe

dnevni horoskop za 17.04.2024.
Oslobodite dan od viška obaveza i posvetite se isključivo sebi. Razmišljaćete o svom zdravlju i tegobama koje vas uznemiravaju. Mogla bi vas zainteresovati istočnjačka vještina koja smiruje i uravnotežuje duh i tijelo.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima