back to top

Dnevni horoskop za 28.04.2024.

Ovan


Željećete vrijeme odvojeno samo za sebe i svoje interese. Više će vam odgovarati da na miru sanjarite ili se opuštate uz dobru knjigu. Neko bi mogao iznevjeriti vaše povjerenje ili ćete se morati braniti od kritika. Znate da niste krivi, ali izgubićete mnogo energije dok dokažete suprotno.

Bik

dnevni horoskop za 28.04.2024.
Bićete puni pokretačke energije pa ćete uspjeti motivisati i one koji su pasivni i nezainteresovani. Mnogo toga biće moguće, naročito na ljubavnom planu. Dajte do znanja da znate i primati i davati ljubav. Tako ćete partneru pokazati da ga cijenite i prihvatate. Ako ste u braku, moguće je manje neslaganje ili svađa.

Blizanci

dnevni horoskop za 28.04.2024.
Budite spremni na ustupke, naročito ako je riječ o djeci i roditeljima. Nemojte tjerati inat, radije popustite pa će biti mira u kući. Ukoliko ste u kontaktu sa osobama koje ne poznajete dovoljno, nemojte im se povjeravati, ma koliko vam se to činilo bezazleno. Razgovor sa starijim ukućaninom, možda s glavom porodice, neće najbolje proći.

Rak

dnevni horoskop za 28.04.2024.
Nećete se miriti sa stanjem stvari pa će vas potreba za promjenom podstaknuti da učinite nešto za sebe ili da odlučnijim koracima pridonesete kvalitetu života. Čak će i oni najnesigurniji među vama otvorenije komunicirati sa suprotnim polom. Bićete ugodni i zabavni pa će partner uživati u svakom trenutku provedenom s vama.

Lav

dnevni horoskop za 28.04.2024.
Ako vam ništa ne polazi za rukom, nemojte očajavati. U razdoblju ste koje vas čini odgovornijima i zrelijima te podstiče da svoj život očistite od loših odnosa i problematičnih situacija. Nemojte biti u grču, već sebi dopustite više slobode. Rasteretite se u dobrom društvu, potrošite nešto više novca – jednostavno, priuštite sebi ono što želite.

Djevica

dnevni horoskop za 28.04.2024.
Dan iskoristite za porodično okupljanje ili druženje s prijateljima. Popravite narušene odnose, potrudite se. Odnos sa starijim članovima porodice nameće strpljivost. Nekome od njih može zasmetati vaša netaktičnost. Popodne ćete uživati u čitanju lake literature ili se baviti hobijima.

Vaga

dnevni horoskop za 28.04.2024.
Dan će proteći u znaku pojačane komunikacije. Rado ćete pozivati prijatelje u svoj dom i odlaziti drugima u goste, ali ipak držite potrebno odstojanje. Bićete pričljivi, ali vaša iskrenost i verbalna brzopletost jako će zaboljeti one do kojih vam je najviše stalo.

Škorpija

dnevni horoskop za 28.04.2024.
Postaćete svjesniji uloge i značaja drugih. Shvatićete da je potrebno mijenjati pristup i više se prilagođavati, što vas vodi u izgrađivanje povjerenja s bitnim ljudima. Mogli biste ugostiti prijatelje ili rodbinu iz drugog grada. Simpatija bi vas mogla zvati i otvoreno pokazati koliko joj se sviđate.

Strijelac

dnevni horoskop za 28.04.2024.
Previše ćete se zamarati drugim ljudima, a premalo vremena provoditi sami sa sobom, analizirajući situacije koje su vas uvalile u neželjene probleme. Bićete podložni dubokim osjećanjima, ljubomori, čak i posesivnosti. Ako je vaš odnos krenuo stranputicom, privolite partnera na iskren razgovor. Ne čekajte da nesporazumi uzmu maha.

Jarac

dnevni horoskop za 28.04.2024.
Osjećaćete se opušteno i zadovoljno. Ostvarićete planove vezane za finansije, djecu, zabavu ili putovanje. Iako ćete se pribojavati da se emotivno zadovoljstvo ne rasprši, duboko u sebi znaćete da ste u vezi koja ima budućnosti. U večernjim satima priuštite sebi izležavanje na kauču, čitanje dobre knjige ili toplu kupku.

Vodolija

dnevni horoskop za 28.04.2024.
Nepogrešivo ćete znati šta želite u ljubavi i šta morate preduzeti kako biste to i dobili. Ipak, pripazite da stvari ne izmaknu kontroli i postanete previše zahtjevni prema partneru. Bavite li se sportom, istaknućete se fizičkom spremnošću i izraženim kolektivnim duhom. Ako danas putujete, nikud ne žurite!

Ribe

dnevni horoskop za 28.04.2024.
Imaćete snažnu potrebu da prekinete sa dosadašnjim načinom života i oslobodite se stega koje vas onemogućuju da budete ono što želite biti. Planete će vam pomoći da kvalitetno predstavite svoje ideje i potrebe bližnjima. Veče donosi uzbuđenje onima koji su otvoreni za druženje ili ljubavna iskustva. Neko jedva čeka da mu se javite.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima