back to top

Dok je renovirao kuhinju otkrio nešto šokantno: ‘Ne mogu vjerovati da po ovome hodam godinama’


TikToker Morty Led iz Cheshirea u Ujedinjenom Kraljevstvu na svom je profilu objavio video u kojem se vidi što je pronašao ispod kuhinjskog poda.

Videogotovo je postao viralan40 milijuna pregleda i četiri milijuna lajkova.

Tijekom renoviranje kuhinje majstori su ispod kuhinjskog poda pronašli ogromnu rupu, a nakon kopanja pokazalo se da se radi o bunaru dubokom pet metara koji potječe iz 18. stoljeća.

Odlučili su zadržati bunar i učiniti ga dijelom svog doma. Tiktoker je dokumentirao cijeli proces i tako prikupio milijune pregleda na društvenoj mreži.

Prije nešto više od mjesec dana ispod kuhinjskog poda naišli smo na nešto potpuno nevjerojatno, rekao je i dodao:

Posljednjih 20 godina nismo ni znali da hodamo preko 300 godina starog bunara“, bio je šokiran.

“Dok smo uklanjali dio pijeska, u jednom smo trenutku naišli na stvarno čudnu mješavinu šljunka.Nakon istraživanja pokazalo se da je šupalj i pun vode“ objasnio je Morty Led.

Izgled:

@mortylad Često nam postavljaju nekoliko pitanja, postavite ih u komentarima i ja ću napraviti dio 2 🥰 #welltok #hiddenwell #kitchenfeature #kitchenrenovation #homerenovation #hiddenroom #wishingwell #excavation #oldwell #walkonwell #englishhistory #unexpectedfind # oldhousefinds #secrettunnel #bunker #abandoned #oldbottle ♬ Prirodne emocije – Muspace Lofi

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima