back to top

HAOS U BRESTAČU: Darko Lazić brani majci da se uda?

Novi emotivi partner majke Darka Lazića nedavno je dao izjavu i rekao da njih dvoje uskoro planiraju vjenčanje u Parizu.

Međutim, kako mediji pišu, ova njihova odluka nije naišla na odobravanje od strane Darka, pa je on majci, maltene zabranio da sklopi novi brak.

– Darko i njegov rođeni brat Dragan podržali su mamu da nastavi svoj život nakon smrti oca Milana, ali je pjevač zamolio da ne žuri sa udajom jer smatra da za tim nema potrebe – pišu mediji.

Ipak, Darko navodno ne želi da njegova majka uđe u brak i smatra da je za tako nešto još uvijek rano.

– Darko i njegov brat podržali su Branku kada im je saopštila da ima partnera, jer vide da je sretna i da je on pazi. Međutim, Laziću je zasmetalo kada je pročitao izjavu maminog dečka da planiraju vjenčanje. On je sjeo da popriča sa Brankom i zamolio je da ne žuri sa udajom, jer će u decembru biti tri godine kako je njegov otac preminuo i smatra da je ipak rano da pravi vjenčanje. Majka je pokušala da mu objasni da je njen partner to izjavio tek onako i da oni samo maštaju o vjenčanju u Parizu. Darko joj je rekao da su oni u ozbiljnim godinama i da nema ni potrebe da se pod stare dane uzimaju, te da mogu da žive zajedno i bez zvaničnog papira, pišu mediji.

– On misli da bi to vjenčanje dodatno povrijedilo njegovu baku Milku sa očeve strane i to je mami i rekao. Branka ga uvjerava da ne treba da se brine oko toga i da ako bude poželjela da se opet uda da će prvo sa njim i njegovim bratom razgovarati, ali da za sada takve planove nema. Ona je i partneru ispričala šta joj je Darko rekao, pa je on zvao pjevača i izvinio se za izjavu koju je dao povodom vjenčanja, te mu je i on rekao da ne brine i da se to u bliskoj budućnosti neće dogoditi. Isto tako mu je naglasio da on njegovu majku voli i poštuje i da ako neko bude posumnjao u njegovu ozbiljnost prema njoj da je spreman da je oženi kako bi ih uvjerio u suprotno – kaže izvor iz Brestača i dodaje da Dragan još nije dolazio u njihovu porodičnu kuću iz poštovanja prema Brankinoj svekrvi.

(Express/Informer)

HAOS U BRESTAČU: Darko Lazić brani majci da se uda? Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima